Intervjui

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Sassja - Jasmin JanticO mladoj se reperici iz Tuzle posljednjih nekoliko godina mnogo toga saznalo, prvenstveno njen talent kojim stvara odličnu glazbu. Sada nam se predstavila u nešto drugačijem svjetlu, novim siglom "Ništa" i najavila nastup na Brucošijadi FER-a. Što nam je još otkrila, pročitajte u nastavku.

Pijano barOvogodišnja Velika rock eksplozija će se održati od 29.9. do 1.10. u zagrebačkom klubu KSET, gdje će u tri festivalske večeri nastupiti ukupno 12 bendova. U četvrtak, 29.10., u programu nazvanom "Večer pobjednika" nastupit će aktualni pobjednici festivala – Gretta (Karlovačko RockOff festival), From Another Mother (Čuješ?!), EoT (Croatian Bike Week) i Tight Grips (HGF).

KymeraOvogodišnja Velika rock eksplozija će se održati od 29.9. do 1.10. u zagrebačkom klubu KSET, gdje će u tri festivalske večeri nastupiti ukupno 12 bendova. U četvrtak, 29.10., u programu nazvanom "Večer pobjednika" nastupit će aktualni pobjednici festivala – Gretta (Karlovačko RockOff festival), From Another Mother (Čuješ?!), EoT (Croatian Bike Week) i Tight Grips (HGF).

From AshesOvogodišnja Velika rock eksplozija će se održati od 29.9. do 1.10. u zagrebačkom klubu KSET, gdje će u tri festivalske večeri nastupiti ukupno 12 bendova. U četvrtak, 29.10., u programu nazvanom "Večer pobjednika" nastupit će aktualni pobjednici festivala – Gretta (Karlovačko RockOff festival), From Another Mother (Čuješ?!), EoT (Croatian Bike Week) i Tight Grips (HGF).

EoTOvogodišnja Velika rock eksplozija će se održati od 29.9. do 1.10. u zagrebačkom klubu KSET, gdje će u tri festivalske večeri nastupiti ukupno 12 bendova. U četvrtak, 29.10., u programu nazvanom "Večer pobjednika" nastupit će aktualni pobjednici festivala – Gretta (Karlovačko RockOff festival), From Another Mother (Čuješ?!), EoT (Croatian Bike Week) i Tight Grips (HGF).

Jinx

Jinxe nije potrebno posebno predstavljati. No, svakako je potrebno obratiti pažnju na njihov novi album koji je u pripremi. Najavio ga je novi singl "Jesmo li dobro?" koji je postigao veliki uspjeh među publikom i kritikom. O novom albumu, singlu i radu samog benda popričali smo s gitaristom, Cocom Mosquitom.

Nordijski festival novoChui je svoj ugled stekao odličnim live svirkama kojih je u posljednjih godinu-dvije bio popriličan broj. Sada nastupaju u Vintage Industrial Baru na Nordijskom festivalu, a što nam točno spremaju, otkrijte u nastavku.

Nordijski festival novoOsim domaćih imena, na Nordijskom festivalu u Vintage Industrial Baru predstavit će se i pravi nordijski bend - We Could Build An Empire. Ususret koncertu 15. rujna u Vintage Industrial Baru, porazgovarali smo s Marcusom Pehrssonom, pjevačem i basistom grupe.

Opca OpasnostUsusret velikom zagrebačkom koncertu u subotu 17.9. na Šalati susrela sam se s najpoznatijim slavonskim rokerima – Opća opasnost. S pjevačem Perom Galićem smo se sjetili starih koncerata, ponekih pjesama, razgovarali o budućim planovima, a najviše o koncertu koji se sprema.

Lacuna Coil Intervju 2Talijanska Lacuna Coil je dvadesetak godina na metal sceni. Vjerojatno su svi čuli za njih, a neki i vidjeli. Zadnje što smo mi vidjeli u Grazu, bilo je fenomenalno! Odličan nastup, spontana Cristina koja je s pozornice s mikrofonom sišla u publiku i pjevala jer joj se eto htjelo, Cristina koja je dala pusu čovjeku u invalidskim kolicima, Cristina koja je nakon koncerta pitala je li koncert bio dobar i jesmo li uživali.

Hyte zadarPrije dolaska na HYTE vikend spektakl u Zadar, koji će se održati 22. i 23. srpnja na plaži Kolovare i zadarskim klubovima, popričali smo s jednim od headlinera. Valentino Kanzyani, DJ s dva desetljeća dugom i uspješnom karijerom, osnivač slovenske techno scene, producent s brojnim uspješnim izadnjima, donedavnim članom Cadenza obitelji i artist koji iza sebe ima mnoge kolaboracijama s poznatim inozemnim artistima. 

Steve-197bw by Marie StaggatPrije dolaska na HYTE vikend spektakl u Zadar, koji će se održati 22. i 23. srpnja na plaži Kolovare i zadarskim klubovima, popričali smo s jednim od headlinera - poznatim berlinskim DJ-em i producentom – Steve Bugom.

God Is An AstronautUoči trećeg zagrebačkog nastupa proslavljenog irskog sastava God is an Astronaut popričali smo s njihovim basistom Neilsom Kinsellom o posljednjem albumu grupe, utjecajima, odnosu s publikom, ali i koliko je teško biti dio benda na svjetskoj razini. Kako Neils gleda na svijet oko sebe i što je još rekao o hrvatskoj publici, provjerite u nastavku.

hrepa

U najnovijem intervjuu s Borisom Hrepićem - Hrepom razgovaramo o najnovijiem glazbenom uratku, inspiraciji, Sunnysidersima, Dalekoj obali, blues sceni, ljetnim angažmanima i još koječemu.

From Another MotherZadnjih nekoliko mjeseci trojac From Another Mother je sve prisutniji u svijetu alternativne demo scene. Najprije su pobijedili na drugom izdanju natjecanja mladih bendova „Čuješ?!“ u KSETu (10. svibnja 2016), pa onda i na festivalu „Omladina“ u Subotici (28. svibnja). Radi toga ali i glasa koji prati njihove live nastupe, porazgovarali smo s njima.