Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

IMG 4492

Bio je ovo vikend za pamćenje mnogobrojnim obožavateljima proslavljenog kantautora Sergeja Ćetkovića koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili zagrebačku dvoranu Vatroslava Lisinskog uživajući u najvećim hitovima ove velike regionalne zvijezde.

Odlično raspoloženi Sergej koncerte je započeo svojom najnovijom uspješnicom „Oči nikad ne stare“ koju u originalu izvodi sa Stjepanom Hauserom, a koja je već dva tjedna na hrvatskoj nacionalnoj top listi najemitiranijih singlova. Svima poznate hitove „Nek te ljubav dočeka“, „Korov“, „Zar je kraj“, „Pogledi u tami“, „Ne živim ja“, „“Pola moga svijeta“ i mnoge druge publika je pjevala uglas sa svojim omiljenim pjevačem koji ih je, osim glasom, oduševio i duhovitošću pa se na trenutke koncert pretvarao u stand up komediju.

IMG 4545

Sergej je uspio ono što samo najvećima polazi za rukom – stvoriti skoro pa kućnu atmosferu u kultnoj dvorani jer Sergejeva publika su posebna vrsta ljudi – ona kojoj je ljubav jedini životni putokaz. Opušteno se fotografirao s fanovima, šetajući gledalištem iz kojeg su mu podršku dale i njegove najdraže – supruga i dvije preslatke kćerkice. Na bezrezervnu podršku publike i kolega Sergej gleda kao na dragocjenost koju čuva i cijeni: „Čast mi je pjevati pred ovakvom publikom koja me vjerno prati od mog prvog koncerta u Zagrebu. Toliko pozitivne energije znači mi puno i bez njih ovo sve ne bi imalo smisla. Jedva čekam da sve ponovimo iduće godine“.

IMG 4566

Sergejeva popularnost iz godine u godinu raste na krilima fenomenalnih pjesama i velike karizme što ga svrstava među najomiljenije pjevače regije. Nakon Zagreba, Osijeka, Splita i Pazina, hrvatski obožavatelji uskoro će u čaroliji Sergejeve glazbe moći uživati i u drugim gradovima koji dobre ljude primaju otvorenog srca.