Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

IMG 4196

Ponedjeljak je manje mrzak kada se za dobar smijeh pobrinu Sabaton i njihovi fanovi. Štovanje ovog benda u regiji je veoma zanimljiv, ali i prilično zabavan i smiješan fenomen. Rijetko koji, vjerojatno niti jedan metal bend srednjeg kalibra nema ovako zagriženu publiku kao što to imaju ovi Šveđani, delikatno zaljubljeni u povijest ratovanja.

Oliver Dragojević-1

Koncert „Oliverovih 70“ obilježava pedeset godina karijere i sedamdeseti rođendan te se najavljuje već mjesecima i ne trebamo se uopće pitati da li je bio rasprodan ili nije, a instrumentalnim interpretacijama počeo je u 20:20 nastupom Zagrebačke filharmonije koja je izvodila Oliverove pjesme na čelu sa Alanom Bjelinskim.

Marcy Gray  Tvornica 2017  4

Njena je europska turneja na samom početku. Prije Zagreba, odradila je četiri koncerta, od kojih su dva službeno rasprodana. Pred njom je još nekoliko rasprodanih koncertnih dvorana, no, iza nje je i rasprodana Tvornica. Prepuna, bez mjesta za ikakve manevre. Gdje si se našao tu si morao ostati do samog kraja koncerta jer je guranje kroz publiku bila naprosto nemoguća misija. Srećom (ili nažalost), sam kraj koncerta nije bilo teško dočekati.

Deftones tribute Diamondeyes  Good Vibrations  Vintage Industrial Bar 2017  5

Iz Mađarske se u srijedu na Dan žena premijerno na Good Vibrationsu predstavio Diamondeyes, Deftones tribute bend iz Mađarske.

Mamma Mia zadar

Jedan od najgledanijih hrvatskih mjuzikla svih vremena, Mamma Mia, započeo je svoju jadransku turneju proteklog petka. Pred dupko punim zadarskim Višnjikom ansambl zagrebačkog kazališta Komedija dokazao je da s pravom nosi epitet fenomena na domaćoj kazališnoj sceni.

Parni valjak varazdin 1

Parni valjak uvijek je bio band od djela, a ne tek od velikih riječi. Mjesecima smo čitali o velikoj produkciji i spektaklu kakav Varaždin još nije imao prilike vidjeti, a ta obećanja band je sinoć potpuno ispunio.

PredinDedic1

Nema ničeg lošeg u nostalgiji. Predin je sam to priznao pred brojnom publikom Lisinskog, a s obzirom na pozitivnu reakciju na njegovu suradnju s Matijem Dedićem, nije jedini koji tako misli.

1 Belan 30

Koncentracija na Hrvatsku nudi znatno manje tržište za glazbenike nego što bi to nudila međunarodna karijera – čini li to dugovječnost lakšom ili težom ostaje pitanje.

P2180235

Otprilike sat i pol prašili su Kandžija i gole žene. U ugodnoj pa čak i intimnoj atmosferi dečki su svoju publiku šarmirali, dizali na noge i uveseljavali s takvom lakoćom kakvu dugo nisam vidjela.

Beach Slang Mochvara‘Tamo u Močvari mi je ostalo srce...’, mogao je zapjevati James Alex, vođa emo-pop-replacements-punk sastava Beach Slang, koji se jučer po drugi put u godinu dana pojavio u Močvari. Ne bi bilo čudno, s obzirom na to da čovjek stvarno voli svirati i pjevati obrade, a bilo je i Valentinovo. Nisam bio na prošlogodišnjem koncertu, ali, sudeći po izvještajima, jučer je Alex samo malo manje ‘zadavio’ publiku pričom i ispucavanjem spomenutih obrada.

massimo lauba 14022017 017

„Pjevat ću dok suze me ne zabole... ljubit ću dok usne mi ne izgore...“ upravo tim riječima možemo sažeti emocije koje su Massimo i publika podijelili na odličnom valentinovskom koncertu sinoć u zagrebačkoj Laubi.

Josipa Lisac Sava centar novoGlazbena diva Josipa Lisac u utorak navečer proslavila je jubilej, pedeset godina karijere, veličanstvenim, rođendanskim koncertom na Dan zaljubljenih u ispunjenoj velikoj dvorani Sava centra u Beogradu. Koncert je bio rasprodan nekoliko dana unaprijed, a pred ulazom u Sava centar tražila se karta više.

KaliopiDiva bez konkurencije, vokalne sposobnosti koje oduzimaju dah, djetinjasti duh s velikim osmijehom na licu koji skriva ženu dubokih osjećaja i velikog iskustva.

DTP-50Ljubitelji progresivnog metala sinoć su u zagrebačkoj Tvornici Kulture sigurno došli na svoje! Pred prepunom, reduciranom Tvornicom na binu su izašla tri izvrsna benda.

Antivalentinovo2-17Sinoć u Domu sportova drugu godinu za redom vratilo se Antivalentinovo s novim sloganom „Ništa ljubav, turbo karanje“ čiji je začetnik Let 3.

Potkategorije