Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

P2180235

Otprilike sat i pol prašili su Kandžija i gole žene. U ugodnoj pa čak i intimnoj atmosferi dečki su svoju publiku šarmirali, dizali na noge i uveseljavali s takvom lakoćom kakvu dugo nisam vidjela.

Sve je započelo glavnom mantrom večeri uz uvodnu stvar – Nema labavo. Već su se na prvu skužili s publikom i harmonična je večer otpočela. Skakali su oni, skakali smo mi. Oni su pjevali, okupljeni su fanovi pjevali uglas. Dobro, više smo rappali nego pjevali ali jasna vam je poanta. Super stvar kod Kandžije je to što smo u ovom slučaju dobili koncert i bonus – stand up nastup. Iskreno ne znam kada sam se zadnji puta tako dobro zabavila na nekoj svirci, a nisam bila jedina, svima je osmijeh bio široko razvučen preko lica. Trenerka i kožnjak bila je druga stvar koju su izveli i zvučalo je kao da slušam CD, bez greške! Ono što me posebno oduševilo kod ovog nastupa je brzina kojom Osjekanović ispaljuje sve te rime. Ako to niste vidjeli uživo, svakako preporučujem, jednostavno ostanete zatečeni i zadivljeni. Prije iduće pjesme izveli su zafrkantski uvod Sexy mali traktor što je zapravo bila njegova verzija pjesme You Sexy MF. I to nas je sve nasmijalo. Potom se orilo Kruva, masti, paprike, Pištolj (feat. Goran Bare), Koktel od rakije i Fiš. Sve su zvučale jednako snažno i svaka iduća pjevana je malo glasnije uz pomoć fanova.

P2180138

Nakon tog bloka Kandžija nam je odsvirao neke svoje ranije stvari i podsjetio nas na svoje početke. I one su bile jednako zanimljive, dobro izvedene i popraćene humorističnim komentarima i jako dobrom i čestom komunikacijom s publikom. Kao da smo svi poznanici otprije i došli poslušati frenda iz kvarta što je novo napisao. Vrati pare i Donji Miholjac izazvali su posebnu vrstu oduševljenja, a zatim i novije stvari Ja se zovem i Crkva koja uživo zvuči kao jedna kvalitetna rock pjesma. Njih su ispratili svirajući Let's Dance (Bowie) i prebacili se na hit večeri – Jelenu, ubacivši u refren i uzvik „Sto maraka!“ iz pjesme Vrati pare. Jednostavno rečeno skakanje i euforija svih prisutnih. Do kraja koncerta mogli smo čuti još pjesme Đuro, Bicikl, Rodbina (ili barem dobar dio pjesme), Mače, Ivica Kostelić. Tada su napustili stage i moglo se čuti samo „Hoćemo još!“. Za bis su odsvirali još jednu pjesmu i to HŽ.

Sve u svemu, dečki uživo zvuče odlično, a energija kojom zrače i koju prenose na publiku je zarazno vesela. Idući put kada budu u vašem gradu svakako pogledajte i poslušajte!