Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Mitch_Woods_BEB.jpgIzuzetnom predanošću Lionela Gallaghera izvršnog direktora agilne "GO FOR IT PROMOTIONS" u ruke mi je došla edicija Mitcha Woodsa "Big Easy Boogie", a u izdanju diskografske kuće CLUB 88 RECORDS.

CLUB 88 RECORDS objavili su ovu zaista izvrsnu ediciju ""Big Easy Boogie"", koja sadrži CD i DVD format izuzetne kvalitete i sadržaja. Pijanista i vokalista Mitch Woods je glazbenik,koji je godinama bio član fantastičnog big benda legendarnog Fats Domina. Stoga, nije apsolutno nikakvo čudo da je Mitch Woods izvrstan i kompletan glazbenik a uz sve to i veliki ""showman"", te nadasve pristupačna i jednostavna osoba.

Ovim skladbama Mitch Woods sa svojim ""big bendom"" i specijalnim gostima a to su izvrsna Maria Muldaur, fantastični John Mooney i osebujni Charmaine Neville prezentira ono ?to je najbolje, kada je u pitanju izuzetni spoj R"n"R-la, boogiea te onog poznatog piano stila u najboljem maniru fanatstičnih i legendarnih Fats Domina i Professor Longhaira. Apsolutno svih 13 skladbi zrače tim osebujnim i jedinstvenim glazbenim izričajem, ?to nam prezenira 17 glazbenika u najboljem sjaju i stilu velikih i proslavljenih ""big bandova"" poteklih iz poznatog sounda New Orleansa. Produkcijski je sve izvrsno odradio fantastični Dave Bartholomew (koji je supotpisao mnoge hitove Fats Domina).

Sve navedeno rezultiralo je albumom ""Big Easy Boogie"", kojem je najveća odlika apsolutno fantastični spoj rokerskog pristupa New Orleans ritam i bluzu sa korijenima duboko uraslim u mulj Delte Mississippija.

PREPORUKA:
APSOLUTNO FANTASTIČNO! OBVEZNO NABAVITI!!!

Više možete saznati te naručiti ovu izvrsnu ediciju na:
www.mitchwoods.com
www.Goforit-promotions.com

Popis pjesama:

1. Big Easy Boogie
2. Thought I Heard Satchmo Say
3. Fallin" For You
4. Counting The Days
5. Mojo Mambo
6. Crescent City Flyer
7. Heart And Soul To You
8. Short, Sweet and Tender
9. Back In My Arms Again
10.I Left My Baby At The Mardi Gras Cryin"
11.New Gert Town Blues
12.I"m Ready
13.The Ballad Of Dr.Daddy – O

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike