Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Hoomstock

Ostalo je još samo tjedan dana do 12. Hoomstocka koji se održava 18. i 19. kolovoza. Line up je zaključen, a raspored izvođača po danima je objavljen sve što još trebate napraviti je isplanirati svoj put za ludi vikend u Zagorju. No prije toga objavljujemo imena dobitnika nagradnih ulaznica.

hoomstock

Ostala su još samo dva tjedna do 12. Hoomstocka koji se održava 18. i 19. kolovoza. Line up je zaključen, a raspored izvođača po danima je objavljen sve što još trebate napraviti je isplanirati svoj put za ludi vikend u Zagorju. No prije toga, svi vi koji još nemate kartu kliknite na opširnije jer imamo nešto upada za vas.

Plakat

Tjedan dana prije premijernog izdanja Olive Groove Festivala posvećenog disco, funk, soul i house zvuku koji će se održati 4. i 5. kolovoza na živopisnoj prirodnoj lokaciji krčkih maslinika nedaleko Malinske, objavljujemo detaljnu satnicu na odabranim lokacijama i dijelimo vam nagradne ulaznice.

rocklive fest

Bliži nam se sedmo izdanje RockLive festivala na jezeru Šoderica kraj Koprivnice, a bogati koncertni i DJ program protegnuo se na tri dana, od 28. do 30. srpnja. U suradnji s organizatorom osigurali smo 2x2 ulaznice u brzopoteznoj nagradnoj igri, a imena najbržih sudionika nagradne igre donosimo u nastavku.

rocklive fest

Bliži nam se sedmo izdanje Rocklive festivala na jezeru Šoderica kraj Koprivnice, a bogati koncertni i DJ program protegnuo se na tri dana, od 28. do 30. srpnja.

Miklin

Austrijski saksofonist i skladatelj, Karlheinz Miklin, čitav je svoj umjetnički vijek radio s više-manje malim jazz instrumentalnim sastavima, među kojima se ističe njegov Trio koji iduće godine navršava 40 godina djelovanja.

INmusic 2017

Dvanaesto izdanje INmusic festivala je pred nama. Održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost.

soley-promo4 by Birgisdóttir Ingibjörg

Soley, islandski indie pop slavuj, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u srijedu 24. svibnja 2017.

Sergio Lounge

Sergio Lounge, dvadesetčetvorogodišnji tastaraturista iz Beograda nastupit će u zagrebačkom klubu Klub. 12. svibnja, a osim njega publika će imati priliku poslušati i Ensh, solo pop-art projekt Milenka Vujoševića. Ulaznice već možete nabaviti u pretprodaji.

Exploited

Koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru kao podrška pjevaču Wattieju, koji je prošli vikend u Belgiji hospitaliziran i ne može nastaviti turneju.

dm

U subotu 22. travnja će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održati najveći Depeche Mode party na ovim prostorima do sada pod imenom „Depeche Mode Night“.

Irena Zilic

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, održat će koncertnu promociju novog albuma “Haze” u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja, a kao predizvođač nastupit će J.R. August.

Doors Tribute

U petak, 24. ožujka, u klub Boogaloo dolaze fenomenalni Cassandra at the well Doors tribute band. Oni su se svojim sjajnim koncertima već “uvukli pod kožu” zagrebačkoj publici.

Laura Gibson

U zagrebački klub Klub. 22. ožujka stiže hvaljena multi-instrumentalistica Laura Gibson. Popularna kantautorica s jugoistočne obale Oregona u Klubu će predstaviti svoj novi album "Empire Builder", a karte već možete nabaviti u pretprodaji.

Edo Maajka

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, dolazi s fantastičnim novim bendom u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 18. ožujka 2017.