Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Damir Ludvig humanitarni partyPoznati hrvatski DJ-i odrekli su se honorara kako bi pomogli Hermini (Ponos Hrvatske 2013.) u njenoj teškoj životnoj borbi.

Salad DaysRiječka posebna projekcija filma o jako važnoj i utjecajnoj underground sceni koja se s početka osamdesetih vrtoglavo prelila na sve dijelove - ne samo Amerike nego i Europe.

Ljetno kino promocijaLjetno kino snimili su svoju obradu pjesme ”Ruke“ Darka Rundeka, a promociju singla održat će u subotu, 31. listopada u kultnom zagrebačkom klubu gdje su prije šest ljeta započeli zimsku karijeru.

Grupa GradKultni riječki rokeri, grupa Grad, nastupit će u Pogonu kulture, 28.11.2015. s početkom u 23h kao vrhunac proslave obilježavanja trideset godina benda.

BlacksoulVelikan francuske elektronike, Ludovic Navarre aka St Germain, u Tvornicu kulture dolazi za desetak dana, točnije u subotu 7. studenog, u okviru velike povratničke turneje kojom promovira novi album „St Germain“.

Klub kulutre HalloweenKlub kulture i Inicijativa Eat, Sleep, Party, Repeat - ESPR ove godine ujedinjuju snage i predstavljaju vam najmračniji, najglasniji, najstrašniji, ukratko - najluđi helovin tulum u Križevcima u subotu 31. listopada od 22 sata.

Crveni ciklus filharmonijaGlasoviti Mozartov rekvijem; najpoznatije, a po mnogima i najljepše djelo duhovne glazbe uopće, izvest će Zagrebačka filharmonija na koncertu uoči blagdana Svih Svetih.

Djole-bilbord-Rijeka-715x575

Autorska večer Đorđa Balaševića u riječkom HNK Ivana pl. Zajca, Rijeka 7. studenog ove godine. Početak koncerta predviđen je za 20 sati.

MedikaOvogodišnji drugi Slum Jam okuplja sve organizacije, kolektive, pojedice i pojedinke korisnika prostora bivše tvornice Medika. Posjetitelj će imati priliku odabrati između jednog ili pomalo od sva četiri floora, na kojima će se ovog Halloweena održavati glazbeni masakr motornom pilom. Ako to nije dovoljno u pripremi su i jednako zastrašujući performansi i cirkuske predstave. No pođimo redom.

SingrliceSamoborsko-karlovački ženski vokalni ansambl Singrlice njeguje hrvatsku etno glazbu kroz autorski pristup u obradi i izvođenju izvornih tradicijskih napjeva. "Pjevajuće grlice", kako ih od milja zovu, nastupit će pred zagrebačkom publikom u četvrtak, 29. listopada u klubu Sax! s početkom u 21 sat.

Six Pack - Vintage Industrial BarOvog petka, 30.10., u Vintage Industrial Bar stižu legendarni srpski punkeri Six Pack.

Silent partyKlub. je za Halloween pripremio nešto novo, ne tipa nešto novo pa onda vrtimo što i svi u Zagrebu jer nešto novo i preludo ne postoji, već zbilja imamo nešto novo. Nešto čega nema baš u blizini, a sigurno će vam biti super.

LisnskiU KD Vatroslav Lisinski i ovog će se tjedna održati zanimljivi koncerti. Kompletan program možete pročitati u nastavku.

Labin Vintage 2Labinski nezavisni glazbenici - svi na jednom mjestu! Upravo tim riječima najbolje se može opisati glazbeni projekt koji dolazi iz Labina, bivšeg rudarskog grada u Istri, koji je već godinama nezaobilazna točka na mapi hrvatske alter scene. Iz gnijezda u Labinu poletjeli su The Orange Stripes, Pridjevi i Loell Duinn.

nebo festivalČetrnaesto Nebo u znaku je vrhunskih instrumentalista Mate Matišića & Marka Firsta, srednjovjekovnih zabavljača Forfaitza i zaštitnika svih nebeskih tičeka Cinkuša.