Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Kuzma i Shaka Zulu 1832017 SAX

Kuzma i Shaka Zulu, mediteranska koncertna atrakcija koja podjednako oduševljava casual studente, alternativce i šminkere,  premijerno dolazi u Sax u subotu, 18. ožujka.

Indirekt festival 2017

Svatko ima neke svoje tajne, koje čuva samo za sebe. Stvaramo ih svakodnevno, kada otkrijemo nešto slatko, a tako savršeno, pa pogledavamo oko sebe da nas slučajno netko nije vidio, jer rado bismo to zadržali samo za sebe.

Break Free 2017

Kritičnom masom u Zagrebu započinje ovogodišnji globalni val mirnih prosvjeda protiv fosilnih goriva i njima uzrokovanih klimatskih promjena. Sindikat biciklista, Greenpeace Hrvatska i Zelena akcija pozivaju građane i građanke, udruge i inicijative, da se pridruže svjetskom pokretu "Break Free from Fossil Fuels".

Jastreb

Okultno - distopijska grupa Jastreb vraća se u KSET. Potjera za zlatnim kaležom zvuka tako se nastavlja pod okriljem Zavoda za eksperimentalni zvuk, a uz mračne evergreenove, publici će se na Veliki petak 14. travnja. ukazati i novi materijal „Tekton“.

Antenat 1

Zagrebački bend Antenat u Tvornici će proslaviti 20 godina karijere u petak 7. travnja 2017.

Parov Stelar

Za sve one koji uživaju u zagrebačkom noćnom životu, Dallas Records pripremio je nagradnu igru u kojoj poklanja ulaznice za Parov Stelar Band 07.04. u Domu Sportova!

INM-2017-TW-1024x514-KEL-ASSOUF

OTP World Stage ugostit će prvo ovogodišnje world music ime INmusic festivala #12 - sjajne belgijske pustinjske rockere Kel Assouf, koji na INmusic #12 dolaze u sklopu ETEP projekta i programa Multikulturalizam u glazbi!

Lacni Franz

Legendarni slovenski bend Lačni Franz, jedan od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i 90-ih predvođen vrsnim kantautorom Zoranom Predinom u Zagreb dolazi u top formi, a pozornicu kultnog zagrebačkog kluba Boogaloo u četvrtak, 23. ožujka, podijeliti će s izuzetnom kantautoricom Sarom Renar, novim nadama hrvatske rock scene, makarskim Rezervama, a tu je i tajanstveni - gost iznenađenja.

luul

Glazbeni lonac možda kuha brzo, ali sastojci koji se svake druge subote u njemu nađu vrlo su vjerojatno najkvalitetnije što se trenutno može pronaći na mladoj i nezavisnoj glazbenoj sceni. Tim tempom miješanja raznih žanrova došli su i do desetog sessiona na kojem će nastupiti mladi i talentirani Luul i njegova gitara u pratnji mnoštva efekata. Sve to 18. ožujka u Kavezu.

Justins Johnson

Justin’s Johnson 11.3. dolaze u KSET u sklopu turneje kojom predstavljaju novi album pod naslovom “All In”. Radi se o drugom albumu energičnih Splićana, s kojeg su prošle godine izbacili singlove “All In” i “Tvrd”. Oba singla uz njihov karakterističan ska-punk zvuk sadržavaju i elemente swinga s kojim su svakako zapaprili stvari.

08-Rockheads-Plakat-WEB Culture Shock Festival 2017 Klub kulture

Ove subote radijska emisija Rock oko u Klubu kulture slavi 21 godinu postojanja i 900. emisiju emitiranja na Radiju Križevci. Tim povodom slušatelji te kultne emisije, kao i svi ljubitelji rock veselica pozvani su na besplatni koncert zagrebačke trojke Rockheads.

Dunja Knebl

Močvara će ove godine proslaviti svoju punoljetnost. Kroz klub su prolazili razni izvođači, neki se vraćali, neki nisu, ali jedna stvar je svih ovih godina konstantna – nastupi Dunje Knebl u Močvari. Dunja je u Močvari nastupala sa svim svojim projektima i neumorno predstavljala razne druge etno izvođače pa je samim time i red da u Močvari predstavi svoj novi, usudili bismo se reći životni projekt – trostruki album "33 balade" koji će biti objavljen u izdanju Geenger Records i Zvuka Močvare.

Jesse Lanhza

Devet dana uoči promjene cijena festivalskih i kamp ulaznica za 4. SuperUho, ovaj glazbeno najizazovniji ljetni festival na Jadranu objavljuje dva nova imena koja dodatno obogaćuju ionako impresivnu postavu dosad objavljenih izvođača; Billy Bragg, Shellac, Conor Oberst, Sara Renar i Gracin.

Children Of Bodom

Finske metal legende Children Of Bodom se nakon jedanaest godina vraćaju u Zagreb, u sklopu turneje „20 Years Dirt & Down“, kojom obilježavaju dvadeset godina od svojeg prvog, ujedno i najbitnijeg albuma „Something Wild“. Koncert će se održati 23. ožujka u dvorani Tvornica Kulture.

Nola

Glazba je emocija... i energija. Skupina Nola ima i jedno i drugo, ali energija benda nekako se najbolje osjeti i potvrđuje na koncertnom "terenu".