Premijere

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

zdravko bajan photo by Robert Matic

Samozatajni, no vječni optimist iz Splita Zdravko Bajan poznat po svojim zaraznim i plesnim hitovima predstavlja novi ljetni singl u svom itekako prepoznatljivom stilu. Okružen suradnicima i gitarom u ruci predstavlja novu pjesmu „Kao stranac“!

Kao i mnoge prije nje, pjesma je ljubavne tematike, a iako 'kao stranac luta ulicama grada' priča priču o tome kako ipak taj put prema boljem postoji.

ElvirBandic 10 

Elvir Bandić, svestrani glazbenik iz susjedne nam Bosne i Hercegovine objavio je svoj prvi singl i spot za diskografsku kuću Menart pod nazivom „Noć i dan“.

Davorin i Bogovici nova

Davorin i Bogovići predstavljaju novi singl s posljednjeg albuma "Mijene". Riječ je o pjesmi "Pazi!".

Leone2Grupa Leone u novu godinu ulazi s novim singlom – "Dala bih sve za tvoje poljupce" donosi dašak toplijih dana koji samo što nam nisu stigli te se, slušajući je, lako možete zamisliti kako ležite na nekoj od naših lijepih plaža i pijuckate koktelčiće u suton.

LeoneNakon što su posljednjih šesnaest godina radili obrade pod imenom "Teddy Lion Selection" te izdali pet CD-a za Mcp-vm Records gdje su za svoj rad nagrađeni zlatnim diskom, bend početkom godine mijenja ime u Leone, ulazi u autorske vode i predstavlja svoj prvi singl „Tužan je Božić bez tebe“.

PociniteljiPočinitelji su krajem prošle godine objavili album provokativne naslovnice "Prsti u medu". S njega su predstavili već sedam singlova, a osma pjesma se nalazi upravo pred vama.

GerilaSingl "Bumerang" riječke grupe Gerila s njihovog albuma prvijenca "Mitraljezi", dobio je svoje video izdanje! Videospot je sniman tijekom ljeta s obje strane Učke po inspiraciji Krissa Kolacia, Željka Maletića i Deana Škaljca. Glavni glumci u videospotu su Vitomir Maričić i Andrea Slama, a pomoć su im pružili i brojni Gerilini prijatelji.

HitchcockZagrebački garage punk rock bend HITchCOCK ima novi žestoki hit "Ljubav". Vokalistica benda Jelena i u novoj pjesmi dokazuje da je jedan od najsnažnijih ženskih vokala na sceni.

Harbour Cyclone

Premijera singla danas u 12:00 sati na portalu SoundGuardian!

ValetudoS početkom ljeta stiže i novi singl dubrovačke grupe Valetudo "Il postino piccolino". Nakon uspješnog singla „13 milja“ Valetudo otvara ljetnu sezonu.

Hakuna MatataIz kreativne radionice Hakuna Matate stiže nam novi videospot s aktualnog albuma "Uspon i pad četvrtog Reicha".

LudinLudinov aktualni singl "Ne može gore" s nedavno objavljenog albuma "Snove satko sam od ulica" dobio je i svoj videospot!