Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BeesDeluxe

Bees Deluxe ime je benda kojeg pratim već duži niz godina i iz albuma u album ekipa stalno podiže svoje kriterije, što zapravo govori o njihovoj predanosti ovom glazbenom stilu. "Mouthful of Bees" njihov je novi studijski uradak, kojeg je objavila izdavačka kuća Slapping Cat Records.

Ovaj najpoznatiji bend u Bostonu ponovno je objavio album, koji za razliku od prethodnog, potpuno autorskog, nudi nekoliko bendu omiljenih favorita. U zajedničkoj produkciji Joea Egana i Conrada Warrea ovih gotovo 37 minuta ugodno će vas iznenaditi i, naravno, zabaviti. Njihova prezentacijska forma nudi nadahnutu sinergiju bluesa, jazza i rocka tvoreći glazbu koja se sluša.

Zapravo, teško je opisivati ono što se čuje, kako pjesme odmiču jedna za drugom osobno imam osjećaj da cijela glazbena priča dobiva na težini, da iz tona u ton tenzije i nadahnute vibracije rastu i pokazuju tako iznenadna i čudnovata glazbena rješenja, koja ovaj bend tako sjajno i efektno predočuje slušateljstvu. Album "Mouthful of Bees" svojom osobitošću zasigurno se izdvaja od sličnih izdanja ove godine. Sva ta pozitiva jasno ukazuje da Bees Deluxe itekako imaju budućnost.

Album "Mouthful of Bees" bostonskog acid-blues benda Bees Deluxe zapravo samo potvrđuje da smo duboko zakoračili u drugu dekadu 21. stoljeća. Bostonska blues scena dugo nije imala nešto poput njih. Naime, ovaj bend a niti ovaj album nisu baš namijenjeni širokom auditoriju. Pitanje je zapravo koliko smo spremni potisnuti svoje davno uvriježene postavke i navike, koliko smo pripravni na nove prezentacijske forme. Osobno s time nemam nikakvih problema, dapače!

Kako pjesme odmiču jedna za drugom, imam osjećaj da cijela ta priča dobiva na težini, da iz tona u ton tenzije i nadahnute vibracije rastu i pokazuju tako iznenadna i čudnovata glazbena rješenja, koja ovaj bend tako sjajno, efektno i impresivno predočuje slušateljstvu.

PREPORUKA:
Vodeći se glazbenim sadržajem albuma "Mouthful of Bees" preporučujem da svi vi koji volite nešto novo, neobično i nadahnuto glazbeno iskustvo što prije potražite ovaj album i budite uvjereni da nećete požaliti!

Više saznajte na:
www.beesdeluxe.com
www.facebook.com/BeesDeluxe
twitter.com/beesdeluxe
soundcloud.com/beesdeluxe/albums

Popis pjesama:

1. Voodoo Doll
2. Damn Your Eyes
3. Prison of Love
4. Bad Influence
5. Walking Out
6. I Wouldn’t Treat a Dog (The Way You Treated Me)
7. For the Love of a Woman
8. Homework
9. Palace of the King
10. Blue + Yellow

(Slapping Cat Records)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike