Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

youngr

Nakon što je prošle godine potpisao ugovor za Armada Music i radio na izdanju svog bootleg-albuma 'Turn Around', Youngr se vratio u svoju izdavačku kuću sa sjedištem u Amsterdamu i priuštio nam nove glazbene čarolije. Ovaj izuzetno talentiran multiinstrumentalist, danas je objavio svoj novi singl 'Nightcrawling' te potpisao još jedan ekskluzivan ugovor, kojim se obvezao na objavljivanje novih pjesama.

Inače, Youngr je solo projekt kompozitora, producenta, instrumentalista i pjevača Darija Darnella koji samostalno izvodi i stvara pop glazbu. Prvu je pjesmu snimio još početkom '90-ih na opremi svoga oca Augusta Darnella, poznatijeg kao Kid Creolea iz latino-disco sastava Kid Creole and the Coconuts.

Bilo da singl 'Nightcrawling' gledamo kao pop pjesmu upakiranu u plesnu glazbu ili plesnu glazbu koja savršeno odgovara pop izvedbi, Youngr kao da ispituje krajnje granice glazbe. S melodičnim ubrzanim glasovirom, čija dionica prijeti nečim zloslutnim, odgovor nam daje svojim staloženim vokalom i lako pamtljivim refrenom, uz prizvuke funkyja na gitarama.

O svom novom singlu Yooungr je rekao: „'Nightcrawling' mi je uistinu posebna melodija. Napisao sam je s dobrim prijateljem i koautorom Timom Woodcockom. Želio sam stvoriti melodiju s općenitom porukom, koja opisuje prolazak kroz teško razdoblje i osjećaj sigurnosti jer se možete na nekoga osloniti (partnera, prijatelja, obitelj…) ili jednostavno pronaći izlaz iz problema kroz povezanost s ljudima u sličnim nevoljama. Izgleda kao da smo na rubu velike promjene u našoj kolektivnoj svijesti, sve u ovom trenutku djeluje pomalo mračno i zbunjujuće, ali mislim da je nada na vidiku. Osjećam da dolazi!“

Kad su ga upitali o njegovoj suradnji s Armada Musicom, Youngr je dodao: "Izuzetno sam uzbuđen što sam se udružio s ovom kućom u novom poglavlju svoga putovanja. Vjerujem da sam u sigurnim rukama, stoga samo naprijed i glavu gore!"

Maykel Piron, predstavnik Armada Musica, rekao je sljedeće: „Youngr je izuzetno talentiran. Ono što on može učiniti s toliko različitih instrumenata gotovo je nevjerojatno. Neizmjerno smo sretni što ga imamo svom timu i ne možemo dočekati početak rada na novim, uspješnim singlovima kao što je 'Nightcrawling'."