Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

city of love

Nepunih 47 minuta bilo je dovoljno da se uvjerim kako album "City of Love" struji mojim glazbenim bićem. Izdavačka kuća Wipe It Off pustila ga je 13. rujna u slobodnu prodaju. Istovremeno radijsku promociju provodi ABIK Radio Pr. Leen Velthuis ništa ne prepušta slučaju, već sustavno radi kako bi što više ljudi čulo što to rade Kerry Pastine and the Crime Scene.

johnny live

Nakon što se Kevin Johnson vratio u okrilje Delmark Records, on svoju radijsku promociju nastavlja tamo gdje je i stao, a ovaj live album Johnnyja Burgina njegov je prvi potez po povratku. Ma što da napišem'? Radi se o pravom, istinskom zgoditku za sve koji vole ovaj glazbeni izričaj.

shine

Volite li, primjerice, Allman Brothers Band, Led Zeppelin ili The Meters, onda ste na pravome mjestu! Pred vama je izvrstan album "Shine", koji je svoj "street date" imao 4. listopada. Ponosni vlasnici ovog albuma su Ghost Town Blues Band, a njih diljem svijeta, vjerujem jednako tako ponosno, promovira Leen Velthuis preko svoje ABIK Radio Pr.

miss bix

U vlastitoj režiji Miss Bix & The Blues Fix 20. su rujna objavili album "We Don't Own The Blues" uz svjetsku radijsku promociju Blind Raccoon. Ova kolekcija sastoji se od 12 pjesama, koje su nastale duboko inspirirane glazbenim naslijeđem koje se čuje i osjeća tamo dolje na raskrižju u Clarksdaleu.

Beth Hart War In My Mind

Beth Hart je svakako glazbenica s kojom se nije za šaliti. Svaki njezin novi rad vrijedan je pozornosti svih koji vole modernu glazbu, a pred nama je briljantan album "War In My Mind", kojeg je 27. rujna objavila Mascot Lable Group.