Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

everyday angel

Prije četiri dana Trevor B. Power sa svojim Trevor B. Power Bandom u vlastitom aranžmanu objavio je album "Everyday Angel". Svjetsku radijsku promociju provodi memfiška kuća Blind Raccoon.

Betsie Brown je doista snažno podržala ova bend iz New Jerseyja, kojeg čini ekipa glazbenika iz ovog grada : Trevor B. Power (gitara i vokal), Billy Gensch (gitare), Mark Enright (bas) i Tom DiCianni ( bubnjevi). Njima su se u studiju pridružili: Anthony Anthony Krizan (slide gitara, maracas, back vokali), John Ginty (Hammomd B3), CC Coletti (back vokali), Jim Ruffi (bubnjevi), a tu su i gosti: Bob Lanza (gitara), Nick Conti (sax), te legendarni Bobby Whitlock (slide gitara,klavir, orgulje,bubnjevi i back vokali), Niles Terrat (bas), Danny Pompeii (udaraljke), Meghan E. Power (smijeh), a CoCo Carmel (saksofon, back vokali) je snimila i producirala album. Ma svi zajedno isporučuju nam nadahnut blues, soul i rock 'n' roll, koji je vrlo ugodan sa slušanje.

Deset izvornih pjesama odražava snažnu želju za životom i ljubavi. S druge pak strane, jasno se osjeća kroz album kako je Trevor od svog 15. rođendana pa do danas odlučno i s dubokim razumijevanjem išao i težio upravo ovome što nam se nudi na svom nastupnom albumu.

Okupiti ovakve glazbenike i goste nije bilo nimalo jednostavno i, naravno, rezultat nije izostao. Supruga Bobbyja Whitlocka, već spomenuta Coco, u svakom trenutku znala je što želi dobiti od ove ekipe i u tome je itekako uspjela.

Nema nikakve sumnje, Trevor B. Power je već na samom početku dobio tako raspojasani album, koji će u svakom trenutku slušatelje držati itekako budnim i siliti ih da slušaju što im slijedi i što se dalje događa. Namjerno neću isticati niti jednu pjesmu želeći vas "prisiliti" da album slušate u cijelosti. Na kraju i sami ćete se uvjeriti da je tako i najbolje.

PREPORUKA:
"Everyday Angel fulfils the dreams of over 25 years of hard work and determination for Trevor B. Power as an artist and band leader, and so begins the next chapter for the dedicated music man.", piše Rick J Bowen, što možda i ponajbolje opisuje sadržaj ovog albuma. Mislim da je svojim upornim radom i instrumentalističkim sposobnostima Trevor B. Power uspio izgraditi svoje mjesto na ovoj zahtjevnoj glazbenoj sceni. A uz vrsnu glazbenu ekipu Trevor B. albumu je dao sve ono što je potrebno. No, sami se uvjerite u ove moje tvrdnje i potražite i poslušajte “Everyday Angel”.

Više o svemu potražite na:
www.trevorbpowerband.com
www.facebook.com/The-Trevor-B-Power-Band-1525254027758001/
blindraccoon.com/clients/trevor-b-power-band/

Popis pjesama:

1. Jack 4:28
2. You Ain't Actin' Right 4:02
3. Future Plans 3:10
4. Saddest Thing 5:18
5. Storm Brewin' 3:23
6. Baby, I'm Through With You 4:12
7. I Wrote It Down 4:43
8. Murder In The First Degree 3:44
9. Lord Have Mercy 3:58
10. Everyday Angel 5:45

(Blind Raccoon)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike