Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

James Buddy Rogers Everytime Live

"Everytime (Live)" je EP koji nam nudi odličnu blues svirku, snimljenu "at The Blues Can" u Calgaryju, a vlasnik ovog albuma je sjajan glazbenik, gitarist James Buddy Rogers. Ovaj EP objavljen je 15. siječnja preko JBR Records.

Iako EP traje samo 21 i pol minutu, James Buddy Rogers sa svojim pratećim bendom preplavljuje vas iznimnim "blues feelingom". Naime, ako volite Alberta i Freddieja Kinga te Jimmieja Vaughana, došli ste na svoje.

Ovaj album nudi nam pet autorskih skladbi koje tako znalački prezentira ovaj snažni blues trio i to u onom svom iskonskom obliku (bas, bubnjevi, gitara i vokal)! Ova opaka trojka ispunit će sve vaše težnje i želje kada je u pitanju ovaj glazbeni žanr. A kako je sve ovo snimljeno uživo, bez ikakvih dodatnih "cifranja", to samo ukazuje na svu snagu i kvalitetu ovih glazbenika.

James Buddy Rogers vrlo rano počeo je nastupati s bendovima i sa svojih 15 godina našao se u klubovima svirajući blues. Već s 19 godina udružuje se s bivšim basistom B.B. Kinga Russellom Jacksonom i započeo je turneju koja je trajala punih pet godina. Istovremeno nastupa kao predgrupa Canned Heatu, Samu Tayloru, The Holmes Brothersima, Elvinu Bishopu, Kennyju Nealu, Katie Webster i mnogima drugima.

2000. Buddy je osnovao vlastiti bend i svirao u blues klubovima diljem Kanade i Europe. U Americi je nastupao s mnogim drugim blues glazbenicima. Sve to učinilo ga je vrlo sigurnim i nadahnutim blues glazbenikom.

PREPORUKA:
Ovih niti 22 minute live svirke Jamesa Buddyja Rogersa i njegovog trija nikoga neće ostaviti ravnodušnim. EP "Everytime" svojom impresivnom svirkom nudi vam pravu uživanciju. Blues fanovi bit će oduševljeni onime što čuju. Provjerite i vi zašto.

Više o svemu saznajte na:
www.jamesbuddyrogers.com/
itunes.apple.com/us/album/everytime-live.../1447550498
open.spotify.com/album/0fmjeferC0TSzY9JDRZGnx
www.reverbnation.com/jamesbuddyrogers
www.deezer.com/sv/album/82659112
www.toddglazer.com

Popis pjesama:

1. Puddle Jumper/ 3:43
2. Come Back to Me / 5:31
3. Everytime/ 4:17
4. Canm't Get You off My Mind /3:58
5. All I Need/ 4:16

(JBR Records)

Glazbenici:
JAMES ‘BUDDY’ ROGERS(giatre , vokali)
SLAMMIN’ MIKE WEDGE (bas)
MIKE WOODFORD (bas)
Producent : JAMES ‘BUDDY’ ROGERS

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike