Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

The Southern Aces Life Will Humble You

E ovo je još jedan istinski potres kada je u pitanju soul/blues. Prije samo dva dana izdavačka kuća Royal Family Records objavljuje album "Life Will Humble You" apsolutno nevjerojatnog pjevača Malforda Milligana i njegovih The Southern Aces. U Europi za to se pobrinula nizozemska Continental Record Services.

Pjevač Malford Milligan uz The Southern Acese će vas odvaliti svojim nadahnutim glazbenim stilom. Svih 13 skladbi pružaju nam jedinstveni "touch", a Malford i pridružena ekipa dobro su se snašli i odvalili su bogme odličan materijal. A on je izražajna fuzija bluesa i soula. Naravno, tu odmah ima i odličnih tekstura jazza i gospela. Posebno me pak oduševio impresivni vokal, no svakako i svi ostali glazbenici imaju sve moje pohvale. Ovako udruženi snimili su izuzetan album, koji će svakako svojim sadržajem itekako zaintrigirati sve koji vole ovaj glazbeni žanr. Albumom "Life Will Humble You" Malford Milligan & The Southern Aces su se praktično predstavili publici i cijela priča dobila je onaj pravi zamah, kakvog i trebaju dobiti glazbenici njihova kalibra i kvalitete. Što se mene osobno tiče, Blues Corner glazbenog portala SoundGuardian i radijska emisija Blues za vas dat će i pružati im svu moguću potporu. Doista su izvrsni!

Malford Milligan je američki glazbenik koji nam dolazi iz Austina. Vole ga uspoređivati s Otisom Reddingom, Alom Greenonm i Jamesom Carrom. Do sada je već osam puta nagrađen kao najbolji vokal na godišnjoj Austin Music Awards (posljednji puta nagrađen je 2015.). "Life Will Humble" je vrlo ekspresivan autobiografski album na kojem možemo čuti kako glazbenik razmišlja o životu, smrti, ali i mudrosti koja dolazi s godinama. Život treba prihvatiti sa svojim dobrim i lošim stranama: da, nekada će vas on poniziti, nekada ćete biti presretni i uživati u svakom novom danu, a već sutra mislit ćete da je svemu kraj. Život je zapravo jedninstveno putovanje gdje svakim novim danom stižete na neku novu destinaciju, na vama stoji puno toga, ali život je taj koji će vas zapravo voditi nekim drugim i svojim čudnovatim putovima.

Potpuno je deplasirano izdvajati bilo koju pjesmu, ovaj album se jednostavno mora slušati u cijelosti da biste dobili potpunu glazbenu sliku.

PREPORUKA:
Malford Milligan & The Southern Aces vole blues, poštuju jedni druge i ovako udruženi zaista impresivno dijele bogatu glazbenu baštinu Amerike.

Album "Life Will Humble You" nevjerojatnog pjevača Malford Milligana & The Southern Aces u svojoj ponudi nosi vam snažan spoj "old school r & b" i "country-soula" s americanom. Rezultat je u potpunosti ogoljena " rootsy, groovy" glazbena slika, koju biste stalno mogli gledati, oprostite, slušati. I stoga, samo poslušajte sebe i čut ćete zapravo, što to ovaj album čini posebnim.

Više o svemu saznajte na:
www.malfordmilliganmusic.com/
royalfamilyrecords.nl/malford-milligan-the-southern-aces

Popis pjesama:

1. I’m Glad To Do It
2. The Man I Used To Be
3. Getting Over You
4. I Don’t Mind It At All
5. Life Will Humble You
6. Yo Yo
7. I’ll Take Care Of It All
8. All This Love
9. Slow Train
10. Desperate Decisions
11. I Won’t Surrender
12. When Love Brings You To Tears
13. Feel Like Going Home

(Continental Record Services / Royal Family Records)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike