Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

brandon longshot

Brandon Santini dolazi iz Memphisa. Ovaj pjevač i vokalista istaknuo se nominacijom za BMA u bendu Delta Highway prije sedam godina. Ponuđene skladbe na ovom studijskom projektu su, zapravo, njegov debi kao soliste. I što napisati osim, IMPRESIVNO!

Brandon Santinijev studijski album “The Longshot”, prije samo dva dana, 15.ožujka objavila je izdavačka kuća American Showplace Music, uz svjetsku radijsku promociju Rick Lushera.

Brandon Santini u svakom slučaju je ispao velika faca jer album mu producira Ben Elliott (radio s Keithom Richardsom, Benom E. Kingom, Ericom Claptonom, Robertom Randolphom, ...). Na albumu ima dosta specijalnih gostiju, poput sjajnog orguljaša Johna Gintya (Santana, Dixie Chicks), udaraljkaša Michaela “Leroy” Brahma (Jason Mraz), no osnovni kostur benda čine: Brandon Santini (vokal i usna harmonika), Timo Arthur (vokal i gitara), Chuck Combs (bas) i Chad Wirl (bubnjevi). Nema nikakve sumnje da su svi zajedno jednostavno udahnuli život ovom studijskom albumu. A što to znači?

Možete snimati, nastupati i skladati godinama a da, nažalost, u svemu tome nema ništa opipljivo, životno, da to nešto ima dušu. Kada je u pitanju Brandon Santini stvari stoje kudikamo drugačije. On je, nedvojbeno, značajan internacionalni glazbenik, koji svojim vokalom i svirkom usnjaka doslovno cijeloj svojoj glazbenoj priči daje ogromne količine životnosti, osjećaja i čiste duše. Njegova glazba postaje stvarna, životna, ona nije nikakva fikcija, baš suprotno! Nema nikakve dileme, Brandon spada u novi val mladih blues umjetnika, koji će zasigurno ostaviti traga u bluesu. I to na način njegove prezentacijske forme: kombinirajući ljubav i poštovanje tradicionalnog bluesa sa sadašnjim, doista raznolikim modernim prezentacijskim formama i stilovima sviranja.

PREPORUKA:
Album “The Longshot" Brandona Santinija sa svojih 11 ponuđenih i snimljenih skladbi, snažno je svjedočanstvo kako treba raditi kada je u pitanju ovaj glazbeni stil. Nije to samo puka prezentacija, u bluesu ta priča ima puno dublji i dalekosežniji karakter. Brandon, i oko njega okupljena ekipa glazbenika, upravo su s ovih 11 pjesama udarili snažan pečat svom glazbenom određenju i tu doista nema nikakve dvojbe.

Veliki radnik, izuzetni glazbenik i pristupačna osoba Brandon Santini svojom glazbom još jednom pokazuje, da sve što radi itekako ima smisla. U principu, nije tu ništa što mi već nismo čuli, ali je bit u paketu u kojem nam se predaje. Za to treba ipak imati "ono nešto" što se u svijetu bluesa zove "mojo". Nema nikakve sumnje, Brandon Santini taj i takav "mojo" nepobitno ima... i to je to!

O Brandonu širi se ovakva priča: It’s all about the vibe of your surround-ings. With a great live audience fueling you it’s a lot more inspiring and allows you to give more to the audience.

Više o svemu saznajte na:
www.brandonsantini.com
www.facebook.com/BrandonSantiniMusic
twitter.com/brandonsantini
www.americanshowplacemusic.com
www.amazon.com/dp/B07NJ4W2CM/ref=ap_ws_tlw_alb1
itunes.apple.com/bs/album/the-longshot/1452653126
EXCLUSIVE AUTOGRAPHED COPIES:
san-tone-music.weebly.com

Popis pjesama:

1. Don't Come Around Here/ 4:20
2. Beggin' Baby/4:04
3. One More Day/4:50
4. Drive You Off My Mind/3:47
5. Heartbreaker/5:15
6. Broken Bones/4:51
7. Back To You/4:42
8. My Worried Mind/4:40
9. Going Home/4:07
10. Evil (Is Going On)/4:59
11. Somebody's Gotta Go/4:39

(American Showplace Music)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike