Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

susan time

Nama još jedno novo ime, Susan Williams & The Wright Groove Band donose i prezentiraju svoj nastupni album "It's About Time", kojeg objavljuju u vlastitoj režiji i uz radijsku promociju kalifornijske promotivne kuće FRRP čiji je vlasnik Frank Roszak.

U gotovo 49' Susan i njeni the White Groove Band vrlo nadahnuto, i što je posebno važno, čisto i čvrsto nude nam svoje viđenje i svoje osjećaje, kada je u pitanju ova glazbena forma.

"It`s About Time" je nastupni album ovih glazbenih veterana s područja Chicagoa. U ovom projektu druže se i rade već pune tri godine i samo se u toj priči jako dobro osjećaju. To je neobično važno i bitno, ova ekipa: Susan Williams, Darryl Wright, Mike Gallemore i Rob Davis su sa sasvim jasnom namjerom ušli u studio 401 u Georgetownu i tu su snimili materijale koje neće nikoga zafrkavati, već će svima vrlo direktno dati do znanja da je njihova "furka" vrlo jasno određena i to je to!

Susanin vokal koji se u svojim referencama održao i sadržao snažnu mješavinu opakih vokala primjerice Bonnie Raitt i Susan Tedeschi, s nijansom Janis Joplin. To je doista opaka kombinacija. Kada se tome pridoda vrlo direktna glazbena podloga pratećeg banda The Wright Groove Banda sve postaje još upečatljivije.Tome posebno pridonosi uporaba dva basa pa se u zvuku sve to još dodatno podebljava i vrlo efektno zvuči. Tekstualni dio priča nam o neuspjelim vezama, dok je glazbena podloga izuzetno dobra, gotovo bih napisao uglađena i naravno, vrlo jasno i direktno odsvirana. Sve je dobro posloženo i sve se vrlo jasno poklapa, nadopunjuje i u konačnici zvuči izuzetno dojmljivo.

PREPORUKA:
Ne treba biti neki veliki znalac da bi pronikli u glazbeni sadržaj albuma "It's About Time"- Susan Williams & The Wright Groove Band. Nema tu nikakvih skrivenih poteza, namjera i sl. Band vrlo iskreno i otvoreno nam predaje svoje prezentacijske forme. Svi u bandu se jako dobro slažu, nadopunjuju i podržavaju i to se itekako čuje.

Ako volite odličnu blues glazbenu priču posegnite za ovim studijskim uratkom, vjerujem da ćete jako puno vremena provesti slušajući ovaj album. Ako ništa drugo potražite ovaj album i provjerite ...zašto?!

Više o svemu potražite na:
www.facebook.com/Susanwilliamsband
itunes.apple.com/ca/album/its-about-time/1378093053
www.frankroszakpromotions.com

Popis pjesama:

1. Tell Me You Love Me (4:59)
2. I Love What You Do (3:59)
3. Loving You From a Distance (5:05)
4. Shame on You (3:37)
5. I’m Sorry (4:48)
6. Meet Me in the Middle (4:16)
7. You’ve Got Another Think Coming ((5:49)
8. One Way Street (3:32)
9. Please Come Back to Me (4:05)
10. Keep Moving On (4:01)
11. Too Little, Too Late (4:16)

(Samostalno / FRRP)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike