Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TonyCampanella CD

Pet dana nakon službene objave albuma "Taking It To The Street", odličnog glazbenika Tonya Campanella, ovo izdanje je pred vama. Album je 19.travnja objavila izdavačka kuća Gulf Coast Records uz globalnu radijsku promociju Rick Lusher i njegova Rick Lusher Promotions.

Odmah na početku moram istaknuti da mi je Rick na vrijeme dostavio predmetni album, no stvari su se posložile tako da ovaj moj tekst biva objavljen upravo danas, pet dana nakon što je album i službeno objavljen. Nadam se da to ne umanjuje ekskluzivnost moje promocije. Uvjeren sam da na ovim prostorima među prvima objavljujem svoj osvrt na glazbeni sadržaj ovog albuma.

Tony Campanella nije previše poznat kod nas i, koliko sam upoznat, vjerujem da ćete se vrlo ugodno iznenaditi glazbom koji vam Tony donosi. Album je producirao Mike Zito, a to je garancija da jednostavno nema šale, da nema nikakvog muljanja. Ide se direktno i na prvu! Potom vrijedi malko zastati i osvrnuti se oko sebe.

Naime, u drugim glazbenim žanrovima to nikako ne bi bilo moguće, jer svi žele uspjeh odmah! Bez ikakvog odlaganja. Tony se nakon više od 25 godina sviranja gitare u i oko St. Lousia, jednostavno zapitao: Why the hell has it taken this long?. Nitko ne zna odgovor, svi samo sliježu ramenima i nijemo gledaju u pod. Pred nama se kroz ovih 11 skladbi otvara vrlo jasna glazbena ponuda, koja vrlo čvrsto i izravno tuče u one najosjetljivije dijelove tijela i kao da se nakon svake prošle pjesme dižemo ponovo na noge, brišemo znoj i krv a lica, ali ne odustajemo... idemo dalje. Trebalo je proći 25 godina da bi ovaj gitarist snimio svoj nastupni album. Da jednostavno čovjek ne vjeruje. A potom, pred nama je osvanuo album koji nam nudi čistu, nepatvorenu svirku. A kako će je tko zvati, to doista nije važno!

Po meni ovo je snažan, impresivan blues n'rock album, koji je više okrenut r'n'r-lu i rocku, ali u bazičnom smislu blues je tu itekako prisutan i on samo isijava iz svake skladbe. Nadam se da to itekako dobro čujete a i osjećate, jer pogledom tražite plesni podij, gdje ćete osloboditi svoju suvišnu energiju!

Tony Campanella (vokal /gitara); Matt Johnson (bubnjevi), Terry Dry (bas) i Lewis Stephens (orgulje i Wurlitzer) plus Mike Zito ( ritam gitara) učinili su da ovih 48 i pol minuta doslovno protutnji. Ova ekipa razlog je što svi mi kojima je blues u krvi možemo mirno spavati... doista, nema frke kada se ovakva ekipa nađe i otpraši baš ono što treba! I tako smo dobili stvarno dobar album, idealan za sve ljubitelje blues/rocka a na kraju krajeva dobro je čuti čovjeka sa toliko talenta i koji je napokon... dobio svoju šansu.

PREPORUKA:
Album " Taking It To The Street" Tonya Campanella biti će obavezna lektira svakog početnika koji želi slušati i uživati uz dobru glazbu. Ovih 11 skladbi spremne su da vas provedu kroz najljepše dijelove ovog glazbenog stila. A koja će od ovih 11 skladbi upasti u vaše vlastite favorite, to ovisi samo o vama samima. Moji su već određeni, ali ne želim vam ih otkriti. Ne bi bilo "fora". Ne treba nikoga kopirati, tražiti nečije druge ukuse, uvjeren sam da možete sami naći što vam se sviđa na ovom albumu. Ponuda je doista jako, jako dobra!
I stoga, samo hrabro naprijed nema nikakvog problema niti straha!

Više o svemu saznjate na:
www.tonycampanella.com
tonycampanella.bigcartel.com
www.facebook.com/TonyCampanellaBand
twitter.com/tonycampanella
www.instagram.com/tonycamp1247
www.gulfcoastrecords.net
www.facebook.com/GulfCoastRecords/?ref=py_c

Popis pjesama:

1. Takin it to The Street 3:54
2. Pack it Up 2:56
3. One Foot in the Blues 6:10
4. You Don't Know 3:49
5. Good Morning Lil Schoolgirl 4:13
6. Finger on Your Trigger 3:02
7. Mr Cleanhead 5:20
8. Checking on My Baby 3:52
9. Texas Chainsaw 6:48
10. My Motor's Running 3:19
11. Those Are The Times 5:04

(Gulf Coast Records / Rick Lusher Promotions)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike