Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Brody Buster CD cover

U malo više od pola sata album "Damn! I Spilled The Blues" Brodyja Bustera, kojeg su zajedničkim snagama objavile Vizztone Label Group Richarda Rosenblatta i Booga Music u vlasništvu poznatog blues glazbenika Kennyja Neala, objasnit će vam zašto su to učinili.

Biti, raditi i stvarati kao "one man band" iznimno je zahtjevno, no s druge strane sve imate pod kontrolom, sve radite sami i ako ste jako, jako, jako dobri možda ćete zvučati kao Brody. On nam dolazi iz Kansas Citiyja i od harpista postao je nevjerojatan multiinstrumentalist, pjevač i tekstopisac. Njegove pjesme sadrže elemente bluesa, countryja i rock 'n' rolla, s izražajnim tekstovima i zvukom benda da nikad ne biste pogodili da slušate jednog glazbenika, koji svira sve instrumente odjednom.

Brody Buster karijeru je započeo kao afirmirani glumac s harmonikom, nastupao je u bezbrojnim nacionalnim TV emisijama, uključujući "Tonight Show" s Jayom Lenom i još mnogo toga. Nastupao je širom svijeta, a isto tako je i redovito nastupao u "Blu King Clubu" BB Kinga. Pored toga do sada je nastupao s Quincyjem Jonesom, B.B. Kingom, Chaka Khanom, Keb´ Mo-om, Leejem Oskarom i mnogim drugim velikanima. O njemu je BB King rekao: "Despite his young age, Brody Buster is one of the greatest harmonica players of our time.” Vrlo znakovita i mnogima nevjerojatna izjava pokojnog velikana bluesa. No, kada malo poslušate album "Damn! I Spilled The Blues" i sami ćete se uvjeriti da sve to im itekako smisla.

Brody Buster, "one man band", 2017. je poput neke snažne oluje obilježio IBC u Memphisu, osvojivši 2. mjesto u solo / duo natjecanju i 1. mjesto u kategoriji svirača harmonike. Brody je dobro prodrmao i uzbudio mnogobrojnu publiku na IBC-u. Učinio je to svojim visokoenergetskim blues rock 'n' rollom, a osobito je privukao pažnju slavnog suca Kennyja Neala, koji ga je odmah angažirao da svoj album snima u njegovom studiju u Louisiani i da se potom taj album i objavi.

PREPORUKA:
Svi vi koji se kunete da ste istinski poklonici ovog glazbenog stila, evo na vama je red... pokažite da kužite ovu priču. Ako je sve to baš tako u vašim fonotekama osvanut će "Damn! I Spilled The Blues" Brodyja Bustera.

Evo što o svemu kažu glavni akteri ove realizacije: "I’m so pleased to introduce my new record label, Booga Music, working in partnership with the VizzTone label group and BratGirlmedia Label Management. My first artist is Brody Buster, a one-man band. Not only making history with the company but a damn good album. 98% of it was recorded in one take, no more than two, and it sounds like a three-piece band. Brody is a very incredible artist, couldn’t think of a better way to introduce Booga Music. A lot more to come from down here at Brookstown Recording Studios in Baton Rouge, Louisiana.” – Kenny Neal

“We are thrilled to be working with a musical legend like Kenny Neal. Not only is he a world-class Bluesman, he’s also a great producer who is making amazing music in his Baton Rouge studio.” – Richard Rosenblatt, VizzTone
“Having worked with Kenny Neal for the past few years as his publicist, I am very excited to be handling the launch and management of Booga Music. Kenny’s one of the most inspiring people I know, personally and musically.” – Amy Brat, BratGirlmedia

Više o svemu saznajte:
www.brodybustermusic.com
www.facebook.com/BrodyBustersOneManBand/
ffm.to/spilledtheblues
www.rockandbluesmuse.com/2019/08/30/single-premiere-bad-news-by-brody-busters-one-man-band/
soundcloud.com/vizztone/sets/brody-busters-one-man-band-damn-i-spilled-the-blues/s-4CHeI

Popis pjesama:

1. Old Dog Blues
2. Bad News
3. 2029
4. The Wind
5. The Reason
6. Alligator Blues
7. Like ‘em Like That
8. The Hustle
9. Week Long
10. This Time I Got the Blues

(Vizztone Label Group / Booga Music)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike