Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

wrong kind of love

Nisam baš siguran da se sjećate tko je osvojio 3. mjesto na IBC-u 2017. Bili su to Rae Gordon Band. A evo, 3. prosinca u vlastitom aranžmanu objavljuju svoj novi studijski album, “Wrong Kind Of Love”, kojim su itekako privukli pažnju svih onih kojima nije stran ovaj glazbeni stil.

Rae Gordon snažna je pjevačica koja je, primjerice, snimila čak četiri pjesme na zadnjem live albumu Rockin’ Johnny Burgina. Rae Gordon snimila je album “Wrong Kind Of Love” u studiju Jimija Botta u Portlandu. Uz nju su na albumu pjesme skladali klavijaturist Pat McDougall (čak šest skladbi na albumu), tri su zajedno napisali Pat i Rae, dok jednu potpisuje gitarist Rod Furlott. Svi zastupljeni i svi zadovoljni i to se čuje kao odlični rezultat ove sjajne glazbene suradnje.

Kako pjesme odmiču, osjećamo i čujemo kako Rae i bend sjajno funkcioniraju zajedno. Njezin snažan, ubojit, soulom optočen vokal zrači nad glazbenim predlošcima benda. Svim deset pjesama ostavit će vas bez daha a zadnja gospel pjesma, ''Get Right With The World'', u potpunosti će vas oboriti s nogu i ostaviti bez teksta.

Rae Gordon i njezin visoko-oktanski bend nastupaju diljem Amerike i Kanade i na svim nastupima ostavljaju značajan trag svojom prezentacijskom formom.

Album “Wrong Kind Of Love” svojim glazbenim sadržajem pokriva široku paletu stilova, od plesnih funk skladbi, preko soul balada do bluesa i gospela. Impresivna ekipa u sastavu Rae Gordon (vokal), Kivett Bednar (gitara i vokal), Pat McDougall (klavijature i vokal), Ed Pierce (bubnjevi), Joseph Conrad (bas), Allan Kalik (truba i puhački aranžmani) i Scott Franklin (saksofon) doista vrlo impresivno predaje sve ono što nosi u sebi. Njihova glazba nije čisti blues, ali je temelj svega što rade i stvaraju i to njihovoj glazbi daje tu posebnu draž.

PREPORUKA:
Svima vama koji volite dobru i kvalutetnu modernu glazbu, doista toplo preporučujem da, ako već niste, što prije ovaj album postane dio vaše fonoteke. Ma nećete požaliti niti jedne milisekunde! Rae Gordon Band svojim“Wrong Kind Of Love'' doista imaju što za ponuditi.

Više o svemu saznajte na:
https://raegordon.com
https://www.facebook.com/raegordonband
https://twitter.com/raegordonband
http://www.raegordon.com

Popis pjesama:

1. Comin’ Back For More (4:00)
2. Don’t Look Now (5:49)
3. How You Gonna (5:09)
4. Might As Well Be You (3:55)
5. Sea Of Blue (6:41)
6. Wrong Kind Of Love (5:37)
7. How Much I Love You So (3:15)
8. Got To Have You (3:30)
9. Last Call (5:10)
10. Get Right With The World (5:08)

(Samostalno)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike