Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Baš danas, 20. ožujka, Vizztone Label Group objavljuje album "Good As Gone" glazbenice Casey Hensley!

I čini mi se da će već otvarajuća, naslovna pjesma ostaviti mnoge bez teksta. Ovih će devet skladbi u gotovo 34 minute sve koji su imalo ozbiljni i vole modernu glazbu ostaviti u čuđenju, s velikim upitnikom iznad glave. Posebno mi je žao što sam propustio njezin nastupni album iz 2017. "Casey Hensley Live (featuring Laura Chavez)" jednostavno moram nabaviti, što prije i doista ne znam je li to zbog Casey ili zbog Laure, obje su istinsko ludilo.

Naravno, svakodnevno se susrećem s puno sjajnih pjevačica i pjevača, no samo neki ostavljaju ovako upečatljiv dojam. Malo njih tako duboko oru po koži i tjeraju trnce po kičmi. "If I Pray" samo je jedna od skladbi koja ima sve spomenute atribute. Moram priznati da sam uživao slušajući ovih devet skladbi i samo sam čekao što je sljedeće; ma jednostavno sjajno!

Casey je mlada žena koja nikako ne igra po pravilima, već ima svoj put, ima svoju viziju prezenatcijske i glazbene forme, a i sama je producirala album uz Lauru Chavez kao glavnu gitaristicu i koproducenta: bila je ta dobitna kombinacija. Uz njih tu su i Evan Caleb Yearsley na bubnjevima, Marcos C. na basu te Jonny Viau i Steven Ebner kao puhači. Ova ekipa doista je razbucala svaki djelić mog glazbenog bića. Moram ponovno priznati da sam se opetovano osjećao pomalo čudno, posramljeno baš zato jer sam propustio njezin nastupni album.

“A Rising Star”, tvrdi L.A.Times i priznajem, nema se tu što dodati, to je istina, to je vrlo snažna konstatacija, koju baš nitko neće osporavati!

PREPORUKA:
Casey Hensley ima nevjerojatan, dinamičan i apsolutno čudesan vokal pun snage, osjećaja i istančane profinjenosti. Kada se sluša "Good As Gone" iz tona u ton samo osjećate kako vas ispunjuju i preplavljuju svi ti silni "blue notes". To je sjajan podatak, koji garantira vrhunski užitak!

A evo kako to i drugi doživljavaju: "Casey has got to be the greatest female blues vocalist on the current scene." - Steve Hoare, the Blues Lounge Radio Show

"Casey Hensley came out as a stunningly powerful force to be reckoned with (that's for damn sure). She struck me as an empowered goddess woman – talented, beautiful, confident, sexy, and powerful!" - Backstage 360

"Casey Hensley has what it takes to match the biggest powerhouse singers in rock 'n' roll history!" - Boogie Magazine

OBAVEZNO provjerite!

Više saznajte na:
www.caseyhensleymusic.com
www.facebook.com/casey.l.hensley
www.vizztonelabelgroup.com
soundcloud.com/vizztone/sets/casey-hensley-good-as-gone/s- addmG
soundcloud.com/vizztone/if-i-pray/s-u3Q8W?in=vizztone/sets/casey-hensley-good-as-gone/s-addmG

Popis pjesama:

1. Good As Gone/3:54
2. You Should Be So Lucky/5:04
3. If I Pray/3:54
4. Be My Baby (What Do You Say?)/ 2:29
5. Love Will Break Your Heart/4:46
6. Searching For A Man/3:32
7. What’s A Woman To Do/2:35
8. Don’t Want It To Stop/5:56
9. All In/2:18

(Vizztone Label Group)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike