Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Točno 32 minute i 48 sekundi kroz "samo" osam skladbi nastupnog albuma "You Ain't Unlucky" doista izuzetne, glazbenice, pijanistice i pjevačice nevjerojatno čudnovatog glasa! Je li se u njezinom glazbenom biću reikarnirao njezin prezimenjak, legendani "The Killer" Jerry Lee Lewis? Dragi moji, ovo istinsko čudo, nevjerojatni glazbeni talent, mlađahna Veronica Lewis za Blue Heart Records 19. veljače objavila je svoj nastupni album "You Ain't Unlucky', kojeg diljem globusa radijski promovira memfiška Blind Raccoon.

Veronica je prošle godine sa svojih 17 godina osvojila prestižnu Bostons Music Award za blues izvođača godine. Ne događa se takvo što baš svake godine, pa ni desetljeća, treba doista imati ono nešto. A budite uvjereni da Veronica upravo to ima u sebi, u svom glazbenom biću, i to se itekako čuje a još bolje i osjeća.

Šest autorskih skladbi i dvije obrade snažno nas upućuju na glazbeni talent i potencijal i nema nikakve sumnje, pred nama je album koji će vas itekako zaintrigirati i jednostavno vas posjesti pred uređaje i morat ćete se zapitati kako je u ovom mladom biću tako puno onog starog glazbenog štiha. Svu tu njezinu glazbenu kvalitetu i snagu itekako potvrđuju nastupi prije Roomful Of Blues i Erica Galesa.

A njezina glazbena "furka" snažno odjekuje preko klavira i doista lude svirke, tehnike koja će vas zasigurno fascinirati i podsjetiti na svirku legendarnog Jerryja Lee Lewisa. Veronica je itekako svjesna svoje snage, tehnike i općenitog glazbenog okružja u kojem s tako malo godina zvuči tako staro i sjajno!

Dobar spoj starih i novih glazbenih vibracija raspametit će vas, pružiti vam izuzetno glazbeno zadovoljstvo i dati vam puno razloga za zadovoljstvo i veselje!

A "You Ain't Unlucky" je pravi dragulj koji trenutno animira sve oko sebe i najavljuje dolazak mladog talenta, mlade glazbenice, koja razvaljuje sve oko sebe.

PREPORUKA:
Nema se tu što puno filozofirati, bolje da se sluša ponuđeni materijal i to je jedina i glavna pozivnica da budete sretni i zadovoljni baš onim što vam se nudi i što već tako dugo slušate i to nikako da vam dosadi. Veronica je tek krenula u, nadam se, jako dugu i plodonosnu karijeru koja je tek zapravo pred njom.

"You Ain't Unlucky" donosi nam nevjerojatni majstorski set visokoenergetskog boogie-woogieja i bluesa, od umjetnice izuzetnog talenta. Dobro zapamtite ovo ime: ona je Veronica Lewis!

Drugi to čuju ovako: "Veronica's talents are so moving and evident in her first release. She has matured to the echelon of my favorite piano players like Marcia, Pinetop, & Victor." - John Hall, Rhythm Room Entertainment

"Her voice is outstanding. She's a natural. Veronica will make it as far as she wants to go in the biz." - Brian M. Owen, Metronome Boston

"Great voice. Great Song. Love the interplay Veronica has between her voice and her piano playing." - A.J. Wachtel, Entertainment Journalist

Više o svemu saznajte na:
www.veronicalewis.com
www.facebook.com/veronicalewisblues
www.twitter.com/imveronicalewis
www.instagram.com/veronicalewisblues
www.youtube.com/veronicalewisblues
spoti.fi/34GDd4r
blindraccoon.com/clients/veronica-lewis

Popis pjesama:

1. You Ain't Unlucky
2. Clarksdale Sun
3. Put Your Wig On Mama
4. Is You Is My Baby
5. Fool Me Twice
6. Whoo Whee Sweet Daddy
7. Ode To Jerry Lee
8. The Memphis Train

(Blue Heart Records / Blind Raccoon)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike