Blues Corner
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Yes I Do!" je album na kojem dobivamo osam pjesama, koje potpisuje odlična pjevačica sa zavodljivim glasom, Jennifer Porter. Album je objavila izdavačka kuća Cougar Music, uz globalnu radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccon.

Njezina široka glazbena kreativnost i koncizna lirika omogućili su joj da oblikuje doista široku paletu žanrova, od opere do bluesa i da to pretoči u vlastitu sofisticiranu i nadasve elegantnu osobnu viziju.

Kako je ovo već njen deveti album, Jennifer apsolutno zna što joj je činiti i ona baš to i radi.
Svojim devetim albumom, "Yes, I Do!", Jennifer Porter u prvi plan ističe svoju sposobnost stvaranja lirskog djela bluesy americane i isporučuje ga u svom svilenom vokalom stilu, koji naglašava svu elokvenciju i ekspresivnost njezine glazbe.

Album je sazdan više od laganih nota, koje u nekim trenucima prelaze onu granicu, ali onda se brzo vraćaju u okvire mojih glazbenih očekivanja.

Jennifer Porter je na albumu stvorila šest od osam divnih pjesama i uklopila svoj vlastiti iskričavi stil u dvije tradicionalne blues obrade. Ona rukuje vokalima u svom neponovljivom medenom stilu i svira klavir ili Wurlitzer ili Hammond B3, ponekad sva tri, na svakoj skladbi s albuma. Za Jennifer doista nema nikakvih nepoznanica kada je u pitanju glazba koju ona tako duševno i upečatljivo izvodi.
Jennifer Porter je nagrađivana glazbenica, glumica i scenaristica. I da, istina je Jennifer je glazbenica blagoslovljena prekrasnim glasom i ona bez ikakvih problema može izvodi repertoar, koji se proteže od jazza i bluesa do countryja i opere. Pjevala je s klasičnim i jazz orkestrima, uključujući svjetski poznati orkestar Glenna Millera. Ipak, u srcu, Jennifer sebe smatra "roots" glazbenicom. S druge strane, ona još uvijek najviše vremena provodi kod kuće pjevajući za klavirom dok lupa staru blues melodiju u užarenom stilu 88. Jednostavno tako je naučila da svoje skladbe stvara u svom miru i udomaćenom okružju i atmosferi.

Jennifer je do danas snimila devet albuma, a svoj najnoviji, "Yes, I Do!", objavljuje baš danas, 2. veljače pa evo SoundGuardian.com ima ponovo u novom mjesecu mogućnost prezentacije i one vrste glazbe koja nije baš čisti blues, no baš u tome leži sva čar onoga što nam dolazi s albuma.

Preporuka

Ovo nije baš album za svakoga, jer morate se malko potruditi da biste popili ovaj glazbeni sadržaj. Album "Yes, I Do!" vrlo je očit primjer kako posložiti da svi budu zadovoljni i da se nitko ne osjeća oštećen u bilo kojem smislu. Ako želite slobodno posegnite za ovim albumom, koji će vam zasigurno donijeti jednu lagodnu atmosferu u vaš glazbeni svijet. Pa zašto ne biste kušali što nam to nudi osebujna Jennifer Porter.

Više o svemu saznajte na:
www.jenniferportermusic.com
www.facebook.com/JenniferNicholePorter
www.instagram.com/jennifernporter/
VIDEO Channel: www.youtube.com/@jenniferporter5872
www.amazon.com/dp/B0CNCT7W16
https://music.apple.com/ca/album/yes-i-do/1725116746
https://spoti.fi/3NUKFPV
https://blindraccoon.com/clients/jennifer-porter

Popis pjesama:

1. Before We Call It A Day 3:46
2. Yes, I Do 4:18
3. Over You 4:23
4. All I Needed Was You 3:56
5. Don't Worry No More 3:36
6. How Long 4:09
7. Lucky Dust (Shining Through) 3.29
8. Good Ol’ Wagon 3:16

(Cougar Music / Blind Raccon)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - MikeIzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu