×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Ono što svaki bluz kolekcionar traži to su raritetne snimke, da li su to snimke nastale u studiju ili su pak neki ""jam-sessioni"" ili nešto treće, no kada Vam u ruke dospije album koji sadrži 17 stvari, gdje su izmješani apsolutno svi bluz stilovi, onda je to zaista nešto posebno. No, neću Vas više zavlačiti, već Vam ponosno predstavljam raritet o kojem samo mnogi mogu sanjati, naime radi se o albumu koji je objavljen u svega 500 primjeraka i nosi naslov ""Johnny V"s Official Limited Edition Bootleg CD #2"" a naravno glazbenik je izvrsni kanadski bluzer Johnny V.
Da bi došao u posjed ovakvog raritetnog albuma, prvo je trebalo izgraditi neposredan odnos sa direktno Johnnyem, što nije bilo nimalo jednostavno. No, kako je doba kompjutera sve je moguće i sve je dostupno, pa je tako i ovaj naš odnos od čisto formalnog,

evoluirao u nešto što se može nazvati prijateljstvo. Shodno tome Johnny mi je poslao ovaj album uz zaista veliko iznenađenje i oduševljenje,dugo se nisam mogao priviknuti da imam nešto tako vrijedno.

Ovaj album ""Johnny V"s Official Limited Edition Bootleg CD#2""daje presjek izuzetnih bluz ""furki"", koje je ovaj kanadski bluzer proživljavao tijekom proteklih godina, a to je čovjek koji je svirao sa Dr.Johnom, Otis Rushom, Amos Garrettom, Sonny Rhodesom, B.B. Kingom, John Hammondom, Delbert McClintonom, Pinetop Perkinsom, Eddy Clearwaterom, Frankie Leeom, Larry Davisom, Mighty Joe Youngom i Johnny Clyde Copelandom. Budući da već na ovom web siteu postoji recenzija njegovog posljednjeg albuma, ovaj puta svakako da ću se pozabaviti tko je zapravo Johnny V.

Johnny V je originalni, jedinstveni i posebni bluz orjentirani glazbenik koji je na bluz sceni već više od 30-set godina. Njegova zapaljiva gitara iz koje pred Vas baca tisuće efektnih rifova, pasaža i fragmenata a povrh toga tu je i njegov osebujni vokal,ma Johnny V naprosto Vas opija svojim izraženim blus feelingom.

Slušajući njegov bluz možete čuti mnogo poznatih prisjećajućih tonova, ali Johnny je toliko poseban i svoj. Johnny V apsolutno nikog ne oponaša niti kopira. Johnny V je jedan i jedinstven.
John Hammond je rekao citiram: "Johnny V is a hard working guy who really plays the Blues".

Malo tko je znao da je gotovo godinu dana svirao sa Eddy "The Chief"Clearwaterom, da je nastupao kao član Billy Branchovih "The Sons of Blues". Do sada je dobio zaista mnogobrojne nagrade i stvarno bi bilo bez veze nabrajati ih,ali treba kazati da nema bluz nagrade koju u Kanadi nije dobio. Treba istaknuti da je otišao u Grčku u Atenu kako bi nastupao sa Louisiana Redom, a isto tako treba istaknuti njegov četveromjesečni boravak u Ukrajini, koji je polučio po povratku u Calgary rad sa The Johnny V Trio te promociju CD-a"Mustard and Relics".

Johnny V neumorno radi kako sa mladim glazbenicima, tako i sa svima onima koji imaju bluz u srcu i duši. Johnny V je glazbenik koji će Vam uvijek pomoći, savjetovati Vas i uputiti Vas na pravi put.

Album ""Johnny V"s Official Limited Edition Bootleg cd #2"" kao što samveć napomenuo sadrži 17. skladbi, koje variraju od klasičnog preko jump bluesa pa do modernog električnog Chicago bluza.

Johnny V pravi je majstor, kada je u pitanju prezentacija bluza.
Svakako da će Vam biti malo teže nabaviti ovaj album, ali nikada nije suvišno probati to učiniti preko :
Johnny V"s Webhouse: http://www.johnnyv.org
Johnny V"s E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.';document.getElementById('cloak0a3f8c58bdfc98c8fe5739cfe085d82b').innerHTML += ''+addy_text0a3f8c58bdfc98c8fe5739cfe085d82b+'<\/a>';
Online CD purchases at
http://www.megatunes.com

PREPORUKA:

Ako postoji i najmanja mogućnost pokušajte nabaviti ovaj album. Nakon nekoliko preslušavanja neće Vam biti žao niti jedne lipe a kamoli kune, koje ste uložili da dođete do svoje kopije albuma ""Johnny V"s Official Limited Edition Bootleg cd #2"" zaista izuzetnog bluzera iz Calgarya iz Kanade a to je Johnny V ... nikako nemojte zaboraviti ovo ime !!!