facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Put u plus


Bookmark

Data

Released Lipanj 2018
Format Albumi
Vrsta Political Rap / Hardcore Rap / Rap-Rock
Dodano Srijeda, 20 Veljača 2019
Žanr Hip-Hop
Length 47:01
Broj diskova 1
Edition date Lipanj 2018
Država Hrvatska
Etiketa Dallas Records
Catalog Number CD DALLAS 873
Edition details objavljeno: 15.6.2018.
Tags Dallas Records Edo Maajka

Review

Iako je izašao prošle godine, 'Put u Plus' Ede Maajke još je relativno nov' pa stoga valja obratiti pozornost na njega.
Unazad par mjeseci, izuzmemo li YouTube i Deezer, Edo se neprestano vrtio po radio stanicama, što bi rekli da i dalje stvara dobru i kvalitetnu glazbu kojom oduševljava fanove.

Već na drugoj pjesmi pokazuje svoju zreliju stranu i suradnju s Yayom - gdje oboje briljiraju i pokazuju svoje sposobnosti. Edo još uvijek u stvaranju glazbe i albuma zadržava onaj šaljivi i dječački "šmek" po kojem na kraju krajeva i je raspoznatljiv, kada se odjednom pojavi na radio stanici koju najčešće slušamo u autu.
U albumu se miješaju zvukovi od hip hopa do rocka i funka, zbog kojeg se kukovi lagano njišu te ih Edino reppanje i poneke ozbiljnije teme ne uspjevaju zaustaviti.

Edo daje do znanja kako još uvijek zna žariti i paliti te da je u dobroj formi koju, očito dobro održava.
Pokazao je da ima i znanja i strpljenja i da želi dovesti pjesme do savršenstva kako bi slušateljima pružio spektar emocija koje kolaju njime i koje želi izazvati u njima.

Razaznane su Edine emocije u pjesmama u kojima se dotiče vlade, svog odrastanja, padanja granata i slično, vidno se razgolio u tekstovima, jer ipak to zreli glazbenici i rade - na kraju i pruže sve svoje životne avanture i priče koje su ih oblikovale u odrasle ljude sa čvrstim stavovima i odlukama koje ih nose u novo i bolje sutra.

Ako sad sve to stavimo na stranu. zahvalimo Edi na još jednoj dobroj i detaljnoj izvedbi pjesama satkanih u album, dobio je jedan veliki plus. Iako je sama recenzija potrajala, za to u jednu ruku možemo okriviti Edu, jer ipak sve više manje volimo raditi od sutra.

Anja Čančar

Hits 1263
Štrajk Mozga « Štrajk Mozga Edo Maajka Albumi Kronologija

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma