facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Anthem Inc.


Bookmark

Data

Released Prosinac 2011
Format Albumi
Vrsta / Rap / East Coast Rap
Dodano Petak, 25 Srpanj 2014
Žanr Rap
Length 1:06:30
Broj diskova 1
Edition date Prosinac 2011
Država US
Etiketa Illtown Records/E1 Music
Catalog Number EOM-CD-2179
Edition details Produkcija: Naughty by Nature; Datum objave: 13.12.2011.; Snimano: 2010. - 2011.
Tags

Review

Ponovo su se okupila sva trojica i odlučili izbaciti nešto novog materijala i snimiti najbolje od starog kataloga. U nekim sretnijim vremenima svježinu bi Vin Rock, Kay Gee i Treach izbacili kao posebni LP ili dio box - seta, ali okrutna vremena tjeraju na ekonomičnost i kompresiju na jedan disk.

U tih trinaest novih pjesama (od 47,5 minuta) ubacili su klasični dijapazon tema: ulicu, zabavu, žene, opori život u četvrti, poneki pištolj, bikini i obitelj. Ništa novo i ništa što će ti opustiti vilicu ili, ne daj bože, debelo crijevo. Naughty By Nature idu dobro utabanim putem. Konceptualna je novina to što su odlučili snimati mini musical short films kao spotove. To su napravili za Flags gdje im cameo gostovanje ima Ice - T kao stari gangster koji je prošao sve i vratio se nazad da savjetuje mladunčad kako je škola bolja od samostalnog obrtnika na uglu dvije ulice.

Sljedeći singl kalibar ima Name Game zbog Kate Nauta na refrenu, a slični je kapacitet i I gotta lotta. Oboje su materijal za klubove i trljanje. Za skakanje pak odlučili su ponovosnimiti i OPP 1, Hip Hop Hooray i još tri stvari. Većina (tri) su odabrane s Naughty By Nature ploče, a po jedna je sa 19 Naughty III i Poverty’s Paradise.

Možda bi sretnije rješenje bilo remiksirati stari materijal kao što su Dead Prez išli ponovo snimati vokale i dodavati stihove za Bigger Than Hip Hop s WTF? Mislim da bi jer zanimljivije bi bilo da su odabrali svježe producente da im kvalitetno prerade stari materijal. Ovako disk izgleda kao set lista s najboljim stvarima na bisu koje ionako većina čeka jer Naughty by Nature, iako rade stvari koje nisu sranje, u odnosu na raniju kvalitetu nemaju ovdje puno novoga za kazati. Da li je pošteno očekivati od rep dinosaura da imaju? Nije, ali takva su vremena i milosti tu nema puno. Dakle, ploča za fanove i nostalgičare boljih devedesetih. Za ostale - teško.

Antonio Hadrović

Hits 1296

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42