facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2010
Format Kompilacije
Vrsta Pop / Contemporary Pop/Rock / Dance-Pop
Dodano Nedjelja, 27 Ožujak 2011
Žanr Pop
Length 59:29
Broj diskova 1
Edition date Studeni 2010
Država Europa
Etiketa Jive / Sony Music / LaFace
Catalog Number 88843017282
Edition details objavljeno: 12.11.2010.; izvršna producentica: P!nk
Tags P!nk Jive Sony Music LaFace

Review

Alecia Moore, svima nam poznatija kao Pink, odlučila je godine posvećene borbi protiv 'popularnih djevojčica' u SAD-u staviti sve u jedan album. Do sada je izdala gomilu hitova koji su se našli na samim vrhovima top ljestvica te se dokazala kao izvrsna glazbenica. Popularnost je stekla prije desetak godina hitom Get The Party Started te od tada party nije stao.

Debitirala je albumom Can't Take Me Home, a nakon albuma Missundaztood svi su znali za nju. Ipak, Try This se nije pokazao tako uspješnim, ali je pokazala da se ipak nije smirila albumima I'm Not Dead i Funhouse. Sve hitove bazirala je na sprdnji sa slavnim zvjezdicama kao što su Britney Spears i Paris Hilton, a curama je olakšala teške trenutke pjesmama kao što je npr. So What.

Svih ovih godina se borila protiv stereotipa pa je tako otvoreno otpjevala kako ne želi da je uspoređuju s Britney i Stupid Girls. Osobne brodolome je opisivala u pjesmama koje su također našle mjesto na Best Of albumu. Family Portrait i Who Knew spadaju u njene rijetke 'srcecepajuće' stvari, ali su svakako svih dirnule u dušu.

Sebe najviše opisuje u pjesmama Don't Let Me Get Me i Trouble, a ni sama prema sebi nema 'dlake na jeziku'. Pink je jedna od rijetkih solo pjevačica na svjetskoj sceni koja ni u kojem trenutku nije koristila svoj izlged kako bi uspjela, već se takvim stvarima smije i to na veliko. Uvijek je bila iskrena prema sebi i svojim fanovima te je uvijek znala pogoditi kada i kako izbaciti na tržište svoje jače singlove.

Naravno, među svoje najjače pjesme dodala je i neke koje prije nismo imali priliku čuti. Tako je singl Raise Your Glass kojim je promovirala novi album u posljednje vrijeme top hit na svim radijskim postajama, kako kod nas tako i u svijetu. Osim prvog singla kojeg je izdala, od novijih stvari se svakako treba spomenuti i pjesma Heartbreak Down.

Sve pjesme je savršeno ukompinirala u 'best of' album, ali ipak je izostavila neke od svojih većih hitova kao što su God Is A DJ i Last To Know. Unatoč tome, nadajmo se kako će Pink još godinama pjevati i svako malo nas iznenaditi nekim od svojih vrhunskih hitova, što se tiče i tekstova kao i videa, koji su neizostavni dio pjesme kada je Pink u pitanju.

Đurđica Sarjanović

Hits 919

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma