facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Ožujak 2009
Format Albumi
Vrsta Alternative rock / Hard rock
Dodano Četvrtak, 29 Rujan 2011
Žanr Rock
Length 46:14
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država USA
Etiketa Interscope
Tags

Review

 

Oni koji su se na početu milenija derali „Cut my life into pieces, This is my last resort!“ devet godina kasnije deru se „Change or die!“ Znači li to da je Jacoby Shaddix, čovjek pravog trailer-trash prezimena shvatio da je nu metal mrtav, mrtviji od punka ili samo da je pročitao Darwinovo Podrijetlo vrsta punog naslova O postanku vrsta pomoću prirodnog odabira ili očuvanje boljih pasmina u borbi za opstanak?
 
Ne, nagovorio je bend da snimaju i sviraju neki kilavi Nickelback rock. Još gore! S njima su i na turneji zajedno s još dvije sirotinje od benda i prodaju svoje guzice za 72.50$ po karti.
 
Moglo je biti još gore – mogli su svirati kao Creed, nauljeni, ali i ovako ovaj album može popušiti jedino američki tinejdžer i njegov petnaestak godina stariji roditelj. Nema veze da li je u pitanju majka ili otac kada je ionako samohran. Zašto? Zašto je roditelj samohran, to vjerojatno možeš zamisliti, a zašto album ne valja slijedi u redcima koji dolaze.
 
Album počinje epski, marševski sa jednoipol minutnim instrumentalom imena Days of War koji disc-at-once metodom masteriranja se odmah preljeva u udarničku Change or Die u kojoj Papa Roach tvrdo objašnjavaju zašto je promjena dobra. Dobar je stadionski refren, ostalo je sranje. Poslije toga ide Hollywood Whore; o curama koje vole popit`, pošmrkat`, popušit` i poprčit` baš kao i muškarci. Nije poznato da li prakticiraju i tzv. Gospićko rukovanje, ali Jacoby je na njih vrlo ljut i drago mu je što će ih puno završiti na rehabilitaciji što je pomalo čudno jer su svojedobno Papa Roach bili na turneji Mötley Crüe gdje se sigurno nije išlo na spavanje u ponoć. I to svatko u svoju sobu.
 
Jacoby, pizdo pokajnička; da si htio neporočnu, integralnu, ekološki svjesnu turneju sa sjemenkama mogao si pitati Heada iz Korn, Optimus Rhymea ili Matisyahu-a, a ne drobiti se s Nikki Sixxom i Tommyjem Leejem i onda tražiti oprost. Klasična situacija Turaka i poturica.
 
I almost told you that I loved you im je zadnji singl i također smeće u kojem Jacoby tvrdi da je „the hardest motherfucker to please“. Možda što se tiče frizure i pramenova u osobnog frizera koji ga se vjerojatno boji. Ovo sranje mogu pušiti jedino ljudi s osnovnom školom. Gledajući omot s vrlo malo teksta, za njih je i rađeno. Izraz bubnjareva lica na poleđini glasi: „Šta sve ovo meni treba?“ Nešto slično misli i Kilmister kad Majke na pozornici sviraju, a Bare na pozorni kljuca.
 
Antonio Hadrović
Hits 1286
Papa Roach Albumi Kronologija F.E.A.R. » F.E.A.R.

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42