facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Warriors Of Ice


Bookmark

Data

Released Lipanj 2011
Format Albumi
Vrsta Heavy metal / Progressive metal / Speed metal / Punk Metal
Dodano Četvrtak, 06 Listopad 2011
Žanr Metal
Length 1:11:36
Broj diskova 1
Edition date Lipanj 2011
Država Canada
Etiketa Indica Records
Catalog Number INDCD116
Edition details Datum objave: 21. 6. 2011. Snimano: live at Club Soda, Montreal, Canada, 12. 12. 2009.Mixed and mastered at Studio D.O.C., Montreal 2011.Comes in a digipak.
Tags

Review

Voivod, legendaran bend s tridesetogodišnjom karijerom, izdao je live album Warriors of Ice. Album je snimljen na njihovom koncertu u Kanadi 2009.godine. Izbor pjesama je raznolik i obuhvaća veliki dio karijere Voivoda.

Rijetko se za live album može reći da je stvarno odličan, ali Warriors of Ice je upravo to. Produkcija je iznenađujuće dobra i zbilja ga je užitak slušati. Mogu reći da je možda i najbolji live album koji sam čula do sada.

Koncert, a time i album, Voivod otvaraju pjesmom pod istim nazivom kao i bend. Ta pjesma se često spominje kao zapravo najbolja njihova pjesma. Sljedeće su The Unknown Knows i The Prow, žestoke pjesme nakon kojih dolazi Ripping Headaches, moj favorit s albuma. Ta pjesma, uz Ravenous Medicine, Tribal Convictions i Overreaction su dio nešto starijeg repertoara benda.

Panorama i Global Warming, iduće pjesme, zbilja odlično zvuče. Treasure Chase je također pjesma koju bih mogla izdvojiti kao bolju. Tornado, Nothingface i Brain Scan također su odlične, kao uostalom i cijeli album. Voivod album zatvara jednako dobrim pjesmama Nuclear War i coverom Pink Floyda Astronomy Domine.

Fanovi ovog benda bi trebali biti oduševljeni jer Warriors of Ice je stvarno odličan album kojeg je užitak slušati. Voivod i nakon trideset godina karijere je bend koji zaslužuje sve najpozitivnije kritike. Ako niste bili na njihovom nedavnom koncertu u Zagrebu, svakako bi trebali poslušati ovaj album jer savršeno daje sliku o tome kako to izgleda na koncertima ovog genijalnog benda.

Silvija Hudson

Hits 714

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma