Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

The Backwards BogovicevaS

Međunarodno poznat Beatles tribute band, The Backwards gostovao je u Novoj ploči i priredio pravi mali show za fanove Beatlesa i usputne prolaznike.

„Love Me Do“, „ Twist And Shout“ i „She loves Me“ odjekivali su centrom Zagreba a većina okupljenih spontano je zaplesala u ritmu njihovih najpoznatijih hitova.

Članovi The Backwardsa svojom su izvedbom oduševili sve prisutne i dali nagovijestiti kakav show očekuje Zagreb 13. listopada u KC Dražen Petrović.

Ovaj kratki koncert bio je uvod u premijeru događaja „Remember Yesterday – The Beatles Story“, multimedijski  spektakl koji nas provodi kroz glazbu jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizualnom i scenskom produkcijom.

Publika u „Ciboni“ imat će priliku doživjeti izniman spektakl, kojeg zaokružuju 24-člani simfonijski orkestar, plesači i plesačice, dojmljiva scenografija te band The Backwards koji utjelovljuje Beatlese već više od 20 godina. Backwardsi su se okupili 1995. godine, od tada su održali više od 3.000 nastupa uživo diljem Europe i Amerike, osvojili mnoge nagrade no i simpatije članova obitelji Beatlesa te djeluju pod grupacijom McCartney.

Simfonijski orkestar „Royal Symphony Orchestra“, koji će se naći na pozornici Cibone, poznat je po sudjelovanju u svjetskim produkcijama poput „Jesus Christ Superstar“, Abba, Fantom u Operi, a ravnat će se pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka.

Zagrebačku publiku 13. listopada očekuje spektakularno iskustvo uz vrhunske glazbenike u neponovljivoj atmosferi legendarnih pjesama grupe Beatles.

Ulaznice za „ Remember Yesterday - The Beatles Story“ mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim po cijeni od 210 do 290 kn, ovisno o sektoru.