Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

David Gilmour

David Gilmour je otkrio da je ostalo nešto materijala s njegovog posljednjeg albuma "Rattle That Lock" koje planira koristiti na idućem studijskom albumu. Izrazio je nadu da mu neće trebati dekada da ga objavi, a detalje možete pogledati u videu kojim promovira filom "Live At Pompeii".

Nije mi ugodno napraviti novu turneju bez objave nove glazbe, kazao je Gilmour. Nekoliko pjesama koje nisu stale na "Rattle That Lock" je blizu dovršetka. Ne vidim se da radim novu turneju bez prethodne objave novog albuma. Iskreno se nadam da, bez da dajem ikakva obećanja, mi neće trebati 10 godina kao prošli put.

Gilmourov posljednju, ujedno četvrti studijski album, objavljen je 2015. godine, devet godina nakon albuma On An Island. Svjetska turneja koja ga je podržala startala je u Areni u Puli, a jedna od stanica bili su i Pompeii, prostor gdje su Pink Floydi 44 godine ranije držali nastup bez publike, a o čemu je i snimljen kultni film.

Gilmourov solo nastup u areni u Pompeima bio je prvi nastup nakon 79. godine ovog stoljeća na kojem je bila publika.

Arena je izvanredno mjesto jer je sačuvana točno onakva kakva je bila, kazao je Gilmour za Rolling Stone magazin u vrijeme održavanja koncerta.