Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

1Na Praznik rada, 1.5. ove godine iz Lisabona, Metallica kreće na svoju europsku turneju. Bendovi koji će ih pratiti su švedski Ghost i norveška Bokassa. A zašto je Metallica odabrala baš njih, u intervjuu za Kerrang! otkrio je bubnjar Metallice – Lars Ulrich.

Za mene, Tobias (Forge, frontmen Ghosta) je super cool lik. Sviđa mi se njegova energija i ozračje u njegovoj blizini. Svi u našem bendu smo veliki fanovi Ghosta a čini nam se da ih i naši obožavatelji vole. Kao naše predgrupe uvijek uzimamo ljude s kojima se volimo družiti i jedva čekamo da turneja krene.“ – rekao je Lars.

„Bokassa je također vraški dobra! Njihove pjesme, energija i vibra su kao svježi vjetar. Kada sam čuo za njih prije godinu dana, odvalio sam! Zato im i pružamo priliku da se predstave široj publici“ – kaže Lars.
Koliko će se vama Ghost i Bokassa svidjeti, možete provjeriti nama najbliže u Beču, 16.8. na Ernst Happel stadionu i Pragu 18.8.2019. Ako još niste, prijevoz i aranžmane možete pronaći na www.svikoncerti.eu