Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

twinz

Singlom „My Way“, koji je producirao legendarni Koolade, zločesti dečki s Balkana se vraćaju na scenu da s pravom zauzmu mjesto koje im pripada na svjetskoj sceni.

Nakon što su više od deset godina nastupali pod imenom „Da Commission“ (Mike – Mon$taa Mic & Dom – Appollo), bratski dvojac iz Splita „The Twinz“ je došao do zaključka da su promjene nužne. Do sada, njihovo stvaralaštvo je bilo prepoznato u regiji uz pohvale hip hop legendi (Machine Gun Kelly, Sheek Louch, Edo Maajka & Pharcyde), a sudjelovali su i sa raznim izvođačima iz Europe i SAD-a te izdali debitantski album (The Gods Fury) koji im je i otvorio prilike na međunarodnoj sceni. Pod novim brendom i sa novim singlovima, ambiciozna braća planiraju ostaviti još značajniji trag na svjetskoj glazbenoj sceni.

„Dolazak na pozornicu nas uvijek ispuni pozitivnom energijom neovisno o mjestu ili o publici pred kojom nastupamo. Radimo vrijedno i naporno kako bismo još podigli kvalitetu izvedbe. Posebnu pažnju posvećujemo video-materiajlu i vizualnom identitetu jer tako možemo lakše doprijeti do fanova (i onih koji to tek trebaju postati) koji nisu imali priliku vidjeti nas uživo“, naveo je Mike u nedavnom interview-u.

Do sada, braća su radila sa poznatim umjetnicima i producentima iz svijeta hip hop glazbe (Koolade, Wayne Beckford, Vojko Vrućina, Spinz) što znači da znaju stvarati glazbu na visokoj razini i što je pomoglo da naprave potreban zaokret u stilu bez da izgube specifičan stil i neporecivu karizmu koju unose u svaki nastup.

„The Twinz“ su tekstopisci i izvođači novog singla „My Way“ kojeg je producirao Koolade (zagrebački producent s platinastom nakladom). Video-spot za singl je snimljen u mediteranskoj vili na lokaciji u okolici Primoštena. Spot je režirao Dino Kadragić, a za fotografiju su bili zaduženi Srđan Tutić i Darko Kero. Video-spot je premijerno prikazan 11.5.2019. i dobra je najava za otvaranje „The Twinz“ prema svjetskoj sceni.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima