Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

 wtc

„Wu-Tang zauvijek! Vidjet ćete nas 25.! Hrvatska, stižemo!“ poručio je ravno iz Amsterdama veliki Ghostface Killa za masivnu armiju fanova kojoj je vikend 24. i 25. svibnja već odavno zaokružen u kalendaru. Dva istaknuta člana kolektiva, Ghostface Killa i Inspectah Deck, poslala su poruku fanovima iz Hrvatske i regije ravno iz backstagea prepunog amsterdamskog Ziggo Doma gdje ih je snimio Phat Phillie, koji će u Umagu odvrtiti poseban warm up set prije Wu-Tanga.

Turneja Wu-Tang Clana „Bogovi Rapa“, rezervirana je isključivo za ogromne arene u metropolama sjeverne i zapadne Europe. Iza njih su prepuni nastupi u Londonu, Manchesteru, Glasgowu, Dublinu, Amsterdamu i Parizu, a danas je na rasporedu open air svirka u Berlinu pred 17.000 ljudi! Jedini datum, zbog kojeg će bend skrenuti s puta čak 2000 km nastup je na Sea Star festivalu u umaškoj laguni Stella Maris u subotu 25. svibnja, jedini za centralnu, južnu i istočnu Europu!

“Nije bilo lako dobiti Wu-Tang, pregovori su trajali mjesecima. Može se reći da smo ih doslovno oteli na ruti između Stockholma i Helsinkija. Nazvao sam njihovog agenta i objasnio da im je puno bolje da tih nekoliko dana između dva koncerta provedu na sunčanom Jadranu nego u skandinavskoj hladnoći i uz put prirede na Sea Staru, vjerujemo, najbolji koncert na cijeloj turneji, pa smo popisu europskih metropola, gdje su London, Pariz i Berlin, dodali i Umag” – izjavio je osnivač EXITa i Sea Stara Dušan Kovačević i dodao – “da bi uopće razmišljali o ovoj opciji morali smo im osigurati luksuzni VIP privatni jet kakvih u svijetu ima svega par stotina, s preko 50 mjesta u biznis klasi, predviđen za potrebe posebnih klijenata, sa vrhunskom udobnošću i uslugom. Ono što još ne znaju je da će se u potpunosti zaljubiti u Istru, te da neće htjeti otići!“

Dosadašnji koncerti toura potvrdili su apsolutnu hip hop dominaciju Wu-Tanga. Fantastična set lista, koja uz naklon slavljeničkom albumu „Enter The Wu-Tang“ i njegove istaknute pjesme poput „Protect Ya Neck“, „Wu-Tang Clan Ain't Nuthing To Fuck Wit“, „C.R.E.A.M.“, „Clan In The Front“ i „Da Mystery Of Chessboxin'“, donosi i megahitove „Gravel Pit“ i „Triumph“, kao i posvete besmrtnom Ol' Dirty Bastardu kroz „Got Your Money“ i „Shimmy Shimmy Ya“ te obrade Beatlesa „Come Together“ i Ricka Jamesa „Mary Jane“!
Na iznenađenje svih fanova grupa je jučer objavila EP „Of Mics And Men“ na kojem su četiri nove pjesme, pa možda fanove u Stella Marisu počaste s ogromnom ekskluzivom!

Wu-Tang Clan, zajedno sa Sven Vathom, Ninom Kraviz, IAMDDB, Mahmutom Orhanom, Bajagom i Instruktorima, Hladnim pivom i nizom sjajnih glazbenih zvijezda ponajviše su zaslužni za fanovski desant na Umag i Istru koji se sprema 24. i 25. svibnja. Moćan treći Sea Star prihvatiti će čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja s nekoliko kontinenata. I vremenska prognoza smješi se festivalu – za sljedeći vikend najavljeni su sunčani i topli dani!

Trap i techno superstarovi za petak!

U petak 24. svibnja glavnu pozornicu, Addiko Tesla Stage, zauzeti će vodeći elektronski izvođači današnjice Nina Kraviz i techno otac Sven Vath, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, DJ zvijezda nove generacije Ilario Alicante te uz njih i regionalni trap asevi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub), dok će Electric Waves zauzeti SYSTEM DIVINE, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić. Beach Grooves pozornicom komandirati će Indy i Mr. Fanatik, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha i Choma.

Najveća hip hop grupa svih vremena, hitmakeri i regionalne rock zvijezde za subotu!

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te jednog od vodećih globalnih hit-mejkera Mahmuta Orhana uz regionalnu podršku Lady Lee i Phat Phillieja. Program na Nautilus Areni, složen u suradnji s Klubskom scenom, donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique dok BRONSKI, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono drže Electric Waves scenu. Komercijalnim Beach Grooves stageom upravljati će Mr. Fanatik, Indy i Viktor, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha, Gatto i domaćin Choma.

Welcome party u četvrtak 23. svibnja upaliti će tri pozornice - Silent Octopus, Electric Waves i Beach Grooves, uz slobodan ulaz za sve. Kraj trećeg Sea Stara obilježiti će se na poseban način. Program u Stella Marisu započeti će u nedjeljnim jutarnjim afterpartijem, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajati će do podneva. Izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 vinarija diljem Istre u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma čiji spisak možete videti ovdje.

Još samo 5 dana može se uštedjeti više od 70 kn na ulaznicama za Sea Star
Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili, ranije, u slučajuisteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 200 kn za jednodnevne, što publici Sea Star ostavlja cijelih sedam dana da ih kupe po povoljnijim cijenama i ostvare fantastične uštede! Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvjezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.