Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Impulse Festival 2020 datumi

Prva hrvatska suradnja s digitalnom booking platformom koja broji više od 70 tisuća izvođača očekuje nas ovog proljeća u Rijeci.

Gigimit je trenutno najveća online booking platforma specijalizirana za prijave izvođača na showcase festivale – u Rijeci će posjetiteljima Impulsea prezentirati svoje golemo iskustvo upravo u promociji svojih umjetnika.

Gigmit je platforma za booking live izvođača i DJ-a s preko devedeset tisuća umjetnika i više od šest tisuća promotora. Njihova je misija pojednostaviti postupak bookinga za organizatore i pomoći umjetnicima da stupe na željene nacionalne i međunarodne pozornice.
Gigmit je pokrenuo INES – Innovation Network of European Showcases, koja umjetnicima omogućuje nastupe na 19 izložbenih festivala u 18 zemalja.

Platforma pomaže kreatorima festivalskih line up-a pri njihovoj odluci bookiranja izvođača spajanjem relevantnih podataka pojedinog umjetnika u jedan profil izvođača, stoga je Gigmit platforma za otkrivanje umjetnika, ali i za poslovno umrežavanje i obrazovanje.

U sklopu Impulse Gigmit prezentacije, osim zanimljivog panela, u petak, 3. travnja 2020. očekuju nas koncerti dva benda koja će se upravo putem Gigmita prijaviti za svirku na Impulse Festivalu.

Organizatori pozivaju sve bendove i DJ-e zainteresirane za nastup na Impulse Festivalu da se prijave putem linka: https://bit.ly/2O2W8NE

Uvjeti nastupa (žanrovski neodređenih) bendova dostupni su na navedenoj stranici za prijave.

Prijave bendova zatvaraju se 19. 01. 2020., a odabranike objavljujemo 26. 01. 2020.

Sedmo izdanje Impulse Festivala održava se od 30. ožujka do 5. travnja 2020.