Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Faith No More

Grupa Faith No More je otkrila kako nemanamjeru snimati novi album usprkos činjenici da će se ponovno okupiti kako bi održali koncerte tijekom 2020. godine, javlja NME magazin.

Alt-rokeri iz San Francisca održat će seriju koncerata diljem Europe ove godine, što će biti njihova prva turneja nakon 2016. godine. I dok je njihovo ponovno okupljanje izazvalo uzbuđenje među fanovima, pa i nadu da bi to moglo uroditi novim albumom, od toga ipak neće biti ništa.

Klavijaturista Roddy Bottum je u intervjuu za magazin Kerrang! izjavio: Nemamo za sada plan snimati novu glazbu. Nema nikakvih planova uopće, te je dodao: Nalazimo se u takvim godinama, ili takvoj životnoj dobi, kada gledamo na ono što smo napravili. Super ponosan sam na ono što smo napravili kao što to nikada ranije nisam bio. Mislim, možda sam prije nekoliko godina osjećao grizodušje zbog toga, u smislu da iskorištavamo svijet odlazeći na turneju sa starim pjesamam, ali sada imam sasvim drugačiji pogled na to.

Mislim da naša ostavština govori za sebe o svijetu kakav je sada. Osvježavajuće je i primjereno provokativno dati sebe svijetu ponovno. Dobar je to primjer ekscentričnog ljevičarstva, ako baš želite.

Postoje mjesta na kojima još nismo bili, stvari koje nismo napravili i načini na koje bi voljeli da smo nastupali, ali nismo. Mogućnost da do ponovimo još je bila tu, ali nam je trebalo malo vremena da skupimo svoje glave i odlučimo kako to želimo izvesti, kazao je Bottum.