Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Universalova #svježasrijeda predstavlja nova glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja u Universalu vjeruju da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Ovotjedni odabir za svježu srijedu je: BUNT.!

Multiinstrumentalistički sastav iz Stuttgarta, čiji su članovi mladi Nico Crispin i Levi Wijk, uspješno istaknuo kao jedan od najuspješnijih glazbenih projekata u njihovom rodnom gradu. Njihove sanjive i sjetne pjesme objedinjuju elemente dance, folk i soul glazbe, a tu formulu prati i njihov najnoviji singl „Save My Mind“, na kojem im se pridružio Benemy Slope. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu:

„Save My Mind“ donosi poletne i prozračne instrumentalne i vokalne melodije, koje se prikladno nadopunjuju s plesnim beatom koji nastupa na refrenu. Za pjesmu je predstavljen i lyric video, u čijem je kreiranju sudjelovao James Nicholas:

BUNT. su se široj publici predstavili zahvaljujući iznimno uspješnom singlu „Old Guitar“. Pjesma je dospjela na četvrto mjesto US Viral ljestvice, osmo mjesto Global viral Spotify ljestvice te je dospjela u Top 50 Billboard Dance ljestvice. Veliku su pažnju dobili i zahvaljujući seriji mixtape izdanja nazvanoj „Folk-House Chapters“. Navedena su izdanja privukla pažnju popularnog YouTube kanala Proximity, koje je sastav podržao uvrstivši sva dosadašnja mixtape izdanja u svoj glazbeni sadržaj.

Talentirani je duo do danas objavio i brojne remikseve, među kojima se našao i onaj pjesme „El Mismo Sol“, koju izvodi španjolski pjevač Alvaro Soler. Remiks se nakon objave našao na prvom mjesto Spotify Viral ljestvice u Španjolskoj.

Zamijećenost glazbe koju BUNT. stvaraju potvrđuje više od 50 milijuna streamova njihovih pjesama, čemu su posebice doprinijeli i vrlo zapaženi singlovi „Journey“ i „Young Hearts“.