Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jon Bon Jovi je zamolio ljude da mu pomognu napisati pjesmu inspriranu vlastitim iskustvima s koronavirusom, javlja Ultimate Classic Rock magazin.

Bon Jovi je otkrio kako je započeo rad na pjesmi naslova "Do What You Can" nakon što je snimljena fotografija na kojoj se vidi kako pere posuđe u svojoj JBJ Soul Kitchen, koja nudi pomoć u hrani zajednici New Jerseya. Kada je vidio fotografiju nazvao ju je: Kada ne možeš raditi ono što radiš, radi ono što možeš.

Prolazimo kroz vremena iskušenja, neoznačenog teritorija, velike nepoznanice. Ali jedna stvar je sigurna, prebrodit ćemo to. Radim ono u čemu sam najbolji, a to je da sjedim s gitarom i pokušavam nešto staviti u riječi za vas, kako bih vam razvedrio dan. Ovo je moja ideja: napišimo ovu zajedno., kazao je Bon Jovi

Izveo je prvi stih i refren te je nastavio s akordima koji će slijediti u drugom stihu. Recite mi svoju priču, predoložio je, recite mi kroz što prolazite. Recite mi kako se osjećate. Recite mi jeste li u boli.. otpjevajte svoju pjesmu, vi i ja zajedno. I upamtite, ako ne možete raditi što radite, radite što možete, poručio je Bon Jovi.

Bon Jovijev tekst počinje: Tonight they’re shutting down the borders and they’ve boarded up the schools / Small towns are rolling up their sidewalks, one last paycheck coming through., da bi u refrenu išao ovako: When you can’t do what you do, you do what you can / This ain’t my prayer, it’s just a thought I’m wanting to send / Round here we bend but don’t break, down here we all understand / When you can’t do what you do, you do what you can.

Više pogledajte u videu