Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Iako vjerujem da je umjetnost jedna od najjačih stvari koju imamo koja može pružiti radost i izlječenje ... to se trenutno ne čini ispravno"

Lady Gaga je odgodila izdavanje svog novog albuma „Chromatica“. Nije otkrila novi datum objavljivanja ploče koja je trebala stići 10. travnja. Objasnila je: Ovo je tako zastrašujuće vrijeme za sve nas, i dok vjerujem da je umjetnost jedna od najjačih stvari koju imamo koja može pružiti radost i izlječenje za vrijeme ovakvog vremena, jednostavno mi ne pada na pamet da izdajem ovaj album sa svime onim što se događa tijekom ove globalne pandemije.

Chromatica nasljeđuje uspješne albume „Joanne“ i soundtrack filma „A Star Is Born“. Ploča sadrži se i njezin singl "Stupid love".

Epidemija koronavirusa (COVID-19) dovela je do mnogih otkazanih predstava, turneja i festivala. Kao što je Gaga učinila,tako i mnogi glazbenici također odgađaju izdavanje novih albuma. HAIM, Kelly Lee Owens i JARV IS ... svi su stavili na čekanje izdavanje svoje glazbe na tržište zbog COVID-19.