Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Dave Grohl, frontman i gitarist titana rocka Foo Fightersa te bivši bubnjar legendarne Nirvane, odlučio je pokušati zabaviti svekoliko pučanstvo na drugačiji način u ovim neuobičajenim trenucima.

Putem svog novog Instagram profila (@davestruestories) najavio je izdavanje kratkih crtica iz svog zanimljivog života objavom „Bok. Zovem se Dave. Ponekad sviram bubnjeve. Ponekad sviram gitaru. Ponekad pričam priče. Trenutno sam u potrazi za poslom pa namjeravam ubiti vrijeme pisanjem kratkih priča koje će ljudima izmamiti osmijeh na lice.“

Također, kao motiv za ovu simpatičnu gestu naveo je da mu je majka bila izvrsna profesorica engleskog jezika, a otac autor opakih govora. Priče će se, tvrdi, bazirati na apsurdnim trenucima njegova života, a moći će se čitati na spomenutom Instagram profilu.

S obzirom na to da su koncerti i sva masovna okupljanja u većini svijeta do daljnjega otkazana zbog pandemije virusa COVID-19, Foo Fightersi su otkazali svoju turneju povodom proslave dvadeset i pete obljetnice benda. Do novih datuma zakazanih koncerata (nama je zasad najbliži u Nickelsdorfu, Austrija) i ponove prilike za uživanjem u fenomenalnim živim svirkama ovog kultnog benda, obožavatelji i ljubitelji beletristike imaju priliku ove dane kućnog pritvora skratiti i na ovaj način.