Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zala Kralj i Gašper Šantl, koji glazbu kreiraju i izvode kao duo zalagasper, prethodnog su tjedna iz udobnosti vlastitog doma snimili kratak koncert koji se emitirao na slovenskom radiju Val202. Tom su se prigodom poigrali s aranžmanima autorskih pjesama te ih publici predstavili u drugačijem, još sanjivijem ruhu. Navedene su pjesme publici dostupne na njihovom službenom YouTube kanalu, a možete ih poslušati i u nastavku.

Među pjesmama koje su talentirani glazbenici odsvirali našli su se publici već dobro poznati singlovi „S teboi“, „Signals“ i „Sebi“, zahvaljujući kojoj su se prethodne godine predstavili široj publici i još jednom dokazali kako glazba ne poznaje jezičnu barijeru. Navedene su se pjesme našle na njihovom debitantskom albumu „4“, koji je objavljen u veljači ove godine.

Zala i Gašper radijskim su eterima prvi put zaplovili 2017. godine, kad su objavili odlično prihvaćen debitantski singl „Valovi”, nagrađen slovenskom nagradom “Zlata pisčal” u kategoriji Pjesma godine. Zalagasper kreativni izričaj pronalaze i u stvaranju vizualnog identiteta njihovih pjesama, a spotovi koje su do danas predstavili na njihovom YouTube kanalu skupili su više od 4 milijuna pregleda.