Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Kako su objavili na društvenim mrežama i nekim portalima (Metal Hammer i Ultimate Rock), američki heavy metal Slipknot planira proslaviti 21. godišnjicu svog debitantskog istoimenog albuma.

Večeras, 26. lipnja od 23 sata po našem vremenu, bend će na službenom kanalu Knotfest emitirati kolekciju filmova pod naslovom „Wellcome To Our Neighborhood“. Film je zbirka kućnih snimaka iz ranih dana benda koja uključuje izvedbe pjesama poput „Wait And Bleed“, „Surfacing“ i „Scissors“, koje su dopunjene pregrštom intervjua iz tog vremena.

Osim toga, Slipknot je objavio novi asortiman ekskluzivnih majici koje su napravljene u znaku podrške distanciranja i samoizolacije u svrhu suzbijanja korona virusa. Ponuda je dostupna putem njihove službene internetske trgovine Slipknot.

Večerašnji 'streaming' nastavak je niza 'Knotfest Online' događanja koja uključuju razne grupe poput In Flames, Suicide Silence i Code Orange.

Inicijativa za pokretanje ovog vrhunskog internetskog događaja za sve fanove došla je nakon što je sjevernoamerički 'Knotfest Roadshow' otkazan zbog pandemije COVIDA19, a zatim i nastupi 'Knotfest UK' i 'Knotfest At Sea'.

Filmove pogledajte putem priložene poveznice:
https://knotfest.com/