Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Frontmen Rolling Stonesa Mick Jagger najavio je skori izlazak novog albuma benda, uz najavu da im treba još neko vrijeme da dovrše materijale na kojima trenutno rade.

Gostujući u emisiji „Zoe Ball Breakfast Show“ Jagger je govorio o pjesmama: „Snimili smo mnoštvo pjesama u isto vrijeme kada smo izdali pjesmu „Living in a Ghost Town“, a još je ostalo da „uštimamo“ neke pjesme, radimo na tome.“ Dodao je kako je potrebno da se članovi benda okupe i odrade nekoliko proba prije objavljivanja novog materijala. „Nećemo se stvarno okupiti jer nam situacija to ne dozvoljava, ali novi materijal koji smo snimili zvuči stvarno dobro.“

Jagger je promovirao novoobjavljenu pjesmu benda „Scarlet“ koju su snimili u suradnji s gitaristom Led Zeppelina Jimmyjem Pageom. Ova pjesma naći će se u box setu „Goats Head Soup“, a pjesma prati ranije objavljeni singl benda „Living in a Ghost Town“ koju je bend objavio tijekom travnja ove godine.

Ovo posebno deluxe izdanje izlazi 4 rujna, a dolazi i sa dvije studijski obrađene, ali nikad objavljene verzije pjesama „Criss Cross“ i „All the Rage“, uz 7 instrumentalnih pjesama i mixeva već poznatih hitova samog albuma.