Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U sklopu nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ s kojom se do kraja godine želi prikupiti 1.2 milijuna kuna za potpunu adaptaciju i opremanje solidarnog centra „Moje mjesto pod suncem“ namijenjenog za rad sa socijalno isključenom djecom i njihovim obiteljima u Rijeci, ovih dana objavljen je video spot u kojem podršku kampanji izražavaju i naši poznati sugrađani.

Damir Urban je svoju „Iskru“, pjesmu koja je ove godine dobila nagradu Porin za Pjesmu godine, odlučio upotrijebiti kako bi podržao kampanju, a njemu su se pridružili Saša Antić iz grupe TBF, neponovljiva Gabi Novak, jake snage emisije „Nedjeljom u 2“ – Maja Sever i Aleksandar Stanković te glumci Nina Violić, Janko Popović Volarić i Rade Šerbedžija, uz poznatog psihologa i bivšeg voditelja obrazovne reforme Borisa Jokića.

Moje mjesto pod suncem je program udruge CeKaDe iz Rijeke koji već šestu godinu intenzivno radi na osnaživanju, edukaciji i raznim vrstama pomoći djeci i obiteljima ispod ruba siromaštva. Cilj im je prekinuti krug siromaštva djece-korisnika programa i pomoći im da uspiju na temelju vlastitih sposobnosti, a ne socijalnog konteksta u kojem odrastaju.

Kampanju možete podržati izravnom uplatom na broj računa 𝗛𝗥𝟭𝟵𝟮𝟰𝟬𝟮𝟬𝟬𝟲𝟭𝟱𝟬𝟬𝟬𝟴𝟳𝟮𝟮𝟲 ili pozivom na donatorski broj 060 80 20 25 (cijena poziva: fiksni 3,75 kn/poziv, mobitel 5,05 kn/poziv).