Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Progressiv metal legende Dream Theater snimili su medley blagdanskih klasika nazvan "The Holiday Spirit Carries On", javlja magazin blabbermouth.com. Isječak iz pjesme možete poslušati u nastavku.

U priopćenju za medije bend je naveo: Otkazivanjem svjetske turneje članovi koncertnog tima grupe Dream Theater nisu imali prilike normalno raditi kao što bi radili u 2020. Molimo vas da ih podržite kupnjom ekskluzivne blagdanske pjesme. Sav prihod će ići ovim predanim ljudima koji neumorno rade kako bi koncerti Dream Theatrea bili mogući.

U video poruci kojom najavljuje pjesmu, gitarista John Petrucci je kazao: Od kada nas je COVID-19 pandemija pogodila ranije ove godine, svi koncerti u živo i sve turneje su stale, ostavivši desetke tisuća tehničara i ostalih članova tima bez postla većinu 2020.

Na njega se nadovezao klavijaturista Jordan Rudess riječima: Naš tim nam je kao produžena obitelja. Rade nevjerojatne stvari za nas - pomažu nam da napravimo odličan show diljem svijeta, stoga smo im se odlučili odužiti ovim božićnim medleyem kako bi im pomogli i omogućili im odlične blagdane.

Pjevač James La Brie je kazao: Tu su svaki puta kada idemo na turneju čineći svaku večer magičnom. Ovi tehničari rade vrlo naporno. Postali smo vrlo bliski s njima.

Bubnjar Mike Mangini je nastavio: Kupovinom božićnog medleya izravno podržavate te ljude koje ne vidite kada dođete na koncert, ali zbog kojih je koncert moguć.

holiday spirit

Dream Theater - "The Holiday Spirit Carries On" (naslovnica)

Basista John Myung je zaključio: I to je najmanje što možemo učiniti za njih. Odlična su ekipa koja puno toga radi za nas.

Pjesma "The Holiday Spirit Carries On" dostupna je putem stranice dreamtheaterofficial.bandcamp.com/ po cijeni od svega 2,99$.

 



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici