Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Frontmen Foo Fightersa Dave Grohl objavio je kako bi ponovno želio okupiti sastav Them Crooked Vultures, njegov „bend snova“ kojeg čine bivši basist Led Zeppelina John Paul Jones, frontmen Queens Of The Stone Agea Josh Homme te sam Grohl, javlja magazin Loudersound.com.

Iako trenutno radi na promidžbi novog albuma Foo Fightersa Medicine At Midnight, kojeg su objavili početkom veljače, u razgovoru se dotaknuo i Them Crooked Vulturesa kojeg čine trojica sjajnih glazbenika i koji su 2009. godine objavili album simboličnog naziva Them Crooked Vultures, a sam Grohl sami album nazvao je ostvarenjem snova.

Grohl se nada kako će se trojac ponovno okupiti u skorijoj budućnosti jer je stvarno uživao radeći na drugom projektu osim svojeg primarnog projekta, a to su Foo Fightersi.

Album Them Crooked Vulturesa 2009. godine bio je prema ljestvicama 13. album u Ujedinjenom Kraljevstvu te 12 u SAD-u.

Novi album Foo Fightersa Medicine At Midnight ovog je tjedna postao broj 1 u Ujedinjenom Kraljevstvu što je njihov peti album koji se našao na vrhu britanske top ljestvice.

SoundGuardian je 2009. godine pohodio koncert ove ultimativne supergrupe u Minhenu, a kako nam je bilo možete provjeriti OVDJE.