Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hrvatska glazbena unija snimila je niz edukativnih videa s ciljem popularizacije glazbe, ali i vrhunskih glazbenika, istaknutih članova udruge. U nastavku pogledajte 3. epizodu Miroslava Lesića.

Gretch je godinama bio zapostavljen kao "problematična" gitara za live svirke. Srećom, njen izrazito mekan i nježan zvuk ponovo je otkriven, pogotovo u studijskom snimanju, gdje je nezamjenjiva u mnogim scenarijima...

Miroslav Lesić LEsique - glazbenik, skladatelj i producent iz Zagreba, višestruki dobitnik glazbenih nagrada Porin i Status. Studijski glazbenik s preko 25 godina profesionalnog iskustva, radi ili je radio s velikom većinom eminentnih hrvatskih glazbenih izvođača. Stalni je član orkestra Nikše Bratoša i velikih produkcija HRT-a, sastava Mužek&Trio, te instrumentalnog projekta "9OF3" koji čine trojica gitarista: Ivan Pešut, Bruno Kovačić i Miroslav Lesić. 9OF3 se može pohvaliti s čak 5 nominacija za ovogodišnju nagradu Porin, od kojih je osvojio 3: Najbolja snimka albuma, Najbolji instrumentalni album (izvan klasične i jazz glazbe), i Najbolja instrumentalna izvedba (izvan klasične i jazz glazbe).