Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Akustično-elektronski dvojac marisol predstavlja glazbene razglednice ususret koncertu u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u četvrtak 23. rujna.

Glazba ovog benda budi asocijacije na ljeto, more i sunce, godišnji odmor, putovanja i avanture te istovremeno podsjeća na neka prošla, ali i sadašnja vremena, pa su osmislili zvučne razglednice koje spajaju ta dva ugođaja.

“Želimo oživjeti dobre, sad već pomalo zaboravljene, brižne običaje i postići efekt iznenađenja kada u poštanskom sandučiću pronađete komadić pažnje drage vam osobe. Dašak novog, tj. modernog, je što naše zvučne razglednice na sebi imaju QR kod za download albuma “Žene mape”, a to što se mogu poslati poštom u bilo koji kutak svijeta ostavlja jednu, sad već retro-nostalgičnu notu. ”, poručuje marisol.

Za vizuale je zaslužna Maja Vican, a zvučne čestitke bit će dostupne na koncertnoj promociji.

Nazivajući ga najboljim ovoljetnim domaćim soundtrackom, mediji hvale album “Žene mape”, njegov bezvremenski osjećaj i inteligentne tekstove, uspoređujući ga s filmskom obalnom vožnjom u kabrioletu.

Na prvom koncertu uživo s bendom, marisol će predstaviti ovaj izuzetno hvaljeni album prvijenac, a za tu prigodu dvojac postaje petorka. Uz Erola i Josipu zasvirat će Jerko Jurin, majstor bubnjar, Marino Vinja na basu i synthevima, a kao prateći vokal pridružuje se Katarina Matković.

marisol su nedavno predstavili i četvrti singl “Mango” za koji će uskoro biti objavljen i video. Nakon najavnog singla “Kontrol Frik” kojim su predstavili svoj žanr mango-pop, te nasljednika “Pasivna agresija” i “Trio De Janeiro” novi singl još jednom potvrđuje da bend donosi nešto svježe i ukusno.

marisol poziva na audio-vizualno-gustativni dašak ljeta i njegov ispraćaj uz odjeke mango popa u dvorištu zagrebačke ALU 23. rujna.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta, cijena će iznositi 90 kn. Dostupne su na svim Eventimovim fizičkim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr. Koncert će se održati u limitiranom kapacitetu, s fizičkom distancom te uz mjerenje temperature i zapisivanje svih posjetitelja na ulazu.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici