Novosti

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U manje od dva mjeseca singl je ušao u prestižni klub od milijun streamova na platformi Spotify! Brojke svakim danom eksponencijalno rastu zajedno s ljetnim temperaturnim maksimumima pa su tako hrvatski korisnici Spotifyja prošli tjedan DVOSTRUKO više slušali "Don't Let Me Go" nego najveće hitove trenutka poput "Running Up That Hill" Kate Bush, ili pak "Glimps Of Us" Jojija i "About Damn Time" Lizzo koji je tjednima broj 1 na Billboard Hot 100 listi.

''Volio bih da se pojedinačno mogu zahvaliti svima koji slušaju naš singl diljem svijeta, a pogotovo slušateljima iz Hrvatske i regije. Smatram da je “Don’t Let Me Go” početak jedne nove ere te da je postavljen standard po kojem trebam raditi i u budućnosti.'', izjavio je Bruno Pietri povodom ove velike prekretnice.

milstream

"Don't Let Me Go" može se pronaći na najvećim svjetskim dance playlistama, a na House Music 2022 singl se popeo na visoko 2. mjesto bok uz bok najvećim svjetskim dance hitovima "Afraid To Feel", "Belly Dancer", "Crazy What Love Can Do" i ''History''. Radijske postaje na Bliskom Istoku, u Africi i Sjevernoj Americi te diljem Europe za svoje etere biraju baš ovaj ljetni banger dva mlada hrvatska producenta, a MTV stanice u Njemačkoj, Italiji i Portugalu vrte efektan lyric video. Hrvatski slušatelji također prate svjetske trendove, pa se "Don't Let Me Go" čvrsto drži na Shazam Croatia ljestvici, a našao se i na Deezer Croatia top listi na 35. mjestu.

''Kad je pjesma bila napravljena i prije nego je igdje izašla znao sam odmah da ima velikog potencijala. A upravo se to i dokazuje ovim brojkama! Naravno, taj potencijal se nebi ostvario bez pomoći Dancing Beara i Warner Musica, na čemu sam jako zahvalan!'', dodao je Pete Spruce.

Talent ovo dvoje mladih glazbenika prepoznala je jedna od najvećih svjetskih diskografskih kuća Warner Music Group koja je odlučila u suradnji s Dancing Bearom podržati i izdati singl “Don’t Let Me Go”. Bruno Pietri i Pete Spruce tako su postali jedni od prvih glazbenika s ovih prostora koji su dobili priliku izdati singl za major label, dok Dancing Bear nastavlja svoj niz lansiranja domaćih glazbenika na svjetsku glazbenu scenu.

IzvještajiOpeth u Tvornici


Sharon Kovacs u Tvornici


Hard Place proslavio 12-i rođendan


Klasična hrvatska četvorka +2 u Splitu


Partibrejkers obilježili velikih 40 godina


2Cellos se u rasprodanoj Areni


Kings of Convenience na tvrđavi sv.Mihovila


Pips, Chips & Videoclips na Šalati


Urban&4 na Sunčanoj strani Prisavlja


Hélène Grimaud nastupila na Ljubljanskom festivalu


Hladno pivo nastupilo u Karlovcu


Pixies na Zagrebačkom velesajmu


Kries dobro „izgorio“ u solinskoj Gradini


Vatra i Urban&4 na Danima piva


Richard Bona i „napolitanska mafija“ osvojili Makarsku


Švedski desant na Abbaziu


Tame Impala u Puli


Održan je kultni Viva La Pola! festival


Prepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje