Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što se otkriju laureati VII. izdanja nagrade Ambasador elektroničke glazbe 30. studenog, program se nastavlja dan poslije u edukativno-diskurzivnom tonu.

Diskurzivni program Ambasador na rasporedu je u petak, 1. prosinca u novootvorenom zagrebačkom co-working hubu “Radionica 32” (Mihanovićeva ul. 32) te je slobodan za sve posjetitelje.

Samom početku diskurzivnog programa od 12 sati prethodit će predstavljanje nove web stranice i lansiranje webshopa prijateljskog portala klubskascena.hr uz nastup Stephanie Prekali.

Diskurzivni program Ambasador se otvara s temom “Plasiranje hitova na radio - od izdanja do radijske postaje” u 14 sati kojeg moderira Tea Hendija, a gost je Bruno Pietri. Kroz sat vremena panela, Tea Hendija će objasniti što je formatirani radio, kako glazbeni urednici biraju glazbu, kao i otkriti što je potrebno za veći airplay, dok će Bruno Pietri dijeliti svoje iskustvo iz perspektive autora.

Sljedeća na redu tema je “Generator zvuka Ableton Live” u 15 sati koju će voditi i moderirati Emil Herceg (Sonarscope), a predavač će biti Stipe Škokić (DJ Jock). Kroz svoje predavanje DJ Jock će otkriti kako se može riješiti kreativne blokade uz pomoć Max for Life uređaja u Abletonu, dok će Emil Herceg predstaviti sve mogućnosti Abletona, kao i predstaviti Push 3 uređaj.

Posljednja tema diskurzivnog programa je “Što treba znati i kako uspjeti u glazbenoj industriji?” u 17 sati koju će moderirati Emir Bešić (E-Base), a gosti su Matic Rogan (vlasnik i CEO 2NIGHT MGMT), Anđelko Preradović (Aquarius Records) i Darko Stojaković (Joe2Shine). Panelisti će kroz sat vremena rasprave pokušati odgovarati na goruća pitanja koja bi zanimala nadolazeće, ali i one nešto iskusnije glazbenike u industriji.

Obradom zanimljivih i važnih tema za elektroničku glazbu, ali i samu glazbenu industriju, diskurzivni dio Ambasadora će se zaključiti bonus programom. U 18 sati, Matic Rogan će održati 1 na 1 razgovore s autorima, DJ-evima i ostalim izvođačima elektroničke glazbe, kroz koje će im na temelju dosadašnjih postignuća, društvenih mreža dati feedback i savjete za dalje. Broj mjesta za 1na1 s Matic Roganom je ograničen, a prijavit se možete na poveznici.

Od samog nastanka nagrada Ambasador je prepoznata od struke i publike te je postala jedinstveno mjesto okupljanja više stotina profesionalaca iz industrije s ciljem povezivanja, razmjene ideja i sklapanja novih suradnji. Projekt također prepoznaje važnost dijeljenja znanja s kojim glazbeni profesionalci mogu dati savjete kreativcima na sceni, stoga je Ambasador diskurzivni program osmišljen da pomogne u shvaćanju kako živjeti od glazbe ili uspjeti u glazbenoj industriji.

Više informacija o ovogodišnjoj svečanoj dodjeli nagrade Ambasador provjerite na novoj web stranici te na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

IzvještajiThe Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski


Rock propovijed: Goran Bare i Majke u Vintage Industrial Baru


Matijine vile igrom osvojile Tvornicu


Flaner i Colostrum razbudili Klub kulture


Hali Gali tulum u AKC Attack!


Održan je 3. Superval u Vintage Industrial Baru


Avalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu